search

COSRX
BHA Blackhead Power Cream

Kerro ystävälle
COSRX BHA Blackhead Power Cream on erityisesti mustapäiden hoitoon kehitetty hoitovoide, joka auttaa vähentämään ihon sameutta ja tasoittamaan ihon sävyä. Yöaikaan käytettävä voide sisältää 4% BHA-happoja, luonnollisia öljyjä ja ihoa rauhoittavia ain… Lue täältä lisää

COSRX BHA Blackhead Power Cream

COSRX BHA Blackhead Power Cream on erityisesti mustapäiden hoitoon kehitetty hoitovoide, joka auttaa vähentämään ihon sameutta ja tasoittamaan ihon sävyä. Yöaikaan käytettävä voide sisältää 4% BHA-happoja, luonnollisia öljyjä ja ihoa rauhoittavia ainesosia, joiden avulla se kosteuttaa ihoa ja kuorii sitä samalla hellästi. Ihosta tulee sileämmän, pehmeämmän ja heleämmän tuntuinen ilman, että se ärstyyntyy tai herkistyy. Samalla mustapäät vähenevät.

  • Mustapäihin taipuvaiselle iholle
  • Kirkastaa, kosteuttaa ja heleyttää ihoa
  • Ehkäisee mustapäiden muodostumista

Koko: 50 ml

Käyttö

Levitä tuotetta puhdistetulle kasvojen iholle joka ilta ihonhoitorutiinisi viimeisenä aiheena. Tehosta tuotteen imeytymistä taputtelemalla ihoa.

Käytä tuotteen alla COSRX BHA Blackhead Power Liquid -hoitonestettä 2-3 kertaa viikossa tehostaaksesi hoitovaikutusta ja stimuloidaksesi ihon uudistumista.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

COSRX BHA Blackhead Power Cream

Keskimääräinen arvosana (5.0): 5/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
5/5Kosteuttaa ja kirkastaa ihonsävyä
2017-11-20 kirjoittanut: riia h
Itse mustapäitä voide ei täysin kyllä saanut häviämään, mutta on ollut apuna niihinkin. Voide on tehokas esim. aktiivisten näppylöiden karkotuksessa, sillä se rauhoittaa selvästi tulehduksia jo yhden yön aikana. Minulla on välillä todella punoittavat kasvot ja tämä voide tasoittaa ja silottaa ihonsävyä todella tehokkaasti! Parhaan vaikutuksen saa, jos käyttää voiteen kanssa yhdessä Blackhead Power- hoitonestettä.
Suositeltu kenelle: kaikille, jopa kuiva ja herkkäihoisille
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää