search

COSRX
Hyaluronic Acid Intensive Cream

Kerro ystävälle
COSRX Hyaluronic Acid Intensive Cream -kosteusvoiteen hyaluronihappoa ja tyrnivettä sisältävä koostumus auttaa syväkosteuttamaan ja ravitsemaan ihoa. Intensiivisesti kosteuttava voide lisää ihon kosteuspitoisuutta ja auttaa lukitsemaan kosteutta ihol… Lue täältä lisää

COSRX Hyaluronic Acid Intensive Cream

COSRX Hyaluronic Acid Intensive Cream -kosteusvoiteen hyaluronihappoa ja tyrnivettä sisältävä koostumus auttaa syväkosteuttamaan ja ravitsemaan ihoa. Intensiivisesti kosteuttava voide lisää ihon kosteuspitoisuutta ja auttaa lukitsemaan kosteutta iholle samalla kun se ehkäisee kosteuden haihtumista iholta tulevaisuudessa. Kevyt voide auttaa lisäksi balansoimaan ihon rasvatasapainoa ilman raskasta tunnetta.

  • Kosteuttaa ja ravitsee ihoa
  • Normaalista kuivalle iholle

Koko: 100 g

Käyttö

Käytä puhdistetulle iholle COSRX Hyaluronic Acid Hydra Power Essence -hotonestettä tehostaaksesi kosteuttavaa vaikutusta. Levitä iholle tämän jälkeen kosteusvoidetta välttäen silmänympäryksien ja huulien ihoa. Taputtele ihoa tehostaaksesi voiteen imeytymistä.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

COSRX Hyaluronic Acid Intensive Cream

Keskimääräinen arvosana (4.5): 4,5/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
5/5Kosteutettu ja pehmeä iho
2018-01-21 kirjoittanut: Katja
Tuote todella toimii ja kosteuttaa kuivaa ihoa hyvin. Sopii herkälle iholle. Jättää kylläkin hieman tahmeaksi levityksen jälkeen mutta ei kauaksi aikaa. Voittaa monet kalliimmat voiteet ja käytän varmasti jatkossakin.
Suositeltu kenelle: Kuivalle ja herkälle iholle
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Kosteuttaa ja ravitsee
2017-12-13 kirjoittanut: riia
Hyvä kasvorasva syväkosteuttamaan ja ravitsemaan ihoa. Tuotteen koostumus on melko paksua ja hieman tahmaista. Tahmaisuus kuitenkin haihtuu iholta nopeasti tuotteen imeytyessä kunnolla. Hajuton ja muutenkin ärsyttämätön kasvovoide, sopii herkälle iholle!
Suositeltu kenelle: Pintakuivalle ja kuivalle iholle
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää