Decléor
Neroli Bigarade Oil Mas

(1 Arvostelut)
Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
43,00 € Suos. hinta 50,95 €
43,00 € Suos. hinta 50,95 €
Variantti :
Tuotetiedot

Decleor Hydra Floral Multi Protection Ultra-kosteuttava & Plumping Expert Mask on syväkosteuttava kasvonaamio, joka tarjoaa intensiivistä kosteuden vaikutus vain 10 minuutissa. Hydra Floral Multi Protection Ultra-kosteuttava & Plumping Asiantuntija Mask by Decleor täyttää ja vähentää juonteita, pyyhii ihoa ja täyttää sen kosteudella ja estää kosteuden menetystä. Decleor Hydra Floral Multi Protection Ultra-kosteuttava & Plumping Expert Mask on samettinen ja kermainen koostumus, joka muunnetaan sileä, helposti imeytyvä öljy, kun hierotaan, jolloin aktiiviset ainesosat voidaan helpommin imeytyä ihon. Käytä pari kertaa viikossa, levitä ohut kerros puhdistetuille kasvoille lukien silmien alueella. Hieronta ylöspäin liikkein kerma muuttuu öljyä. Annetaan seistä 10 minuuttia ja poista ylimääräinen Aroma Cleanse olennaisia tonifying voidetta tai pyyhkiä pois vanulla. Decleor Hydra Floral Multi Protection Ultra-kosteuttava & Plumping Expert Mask vahvistaa ja rakentaa ihon este, tuntuu puhdistaa ja rauhoittaa ja antaa iholle hämmästyttävä hehkua. Decleor Hydra Floral Multi Protection Ultra-kosteuttava & Plumping Expert Mask on vapaa parabeeneja, mineraaliöljy ja synteettisiä väriaineita.

Tuotenumero: 16050
Käyttö

Levitä ohut kerros naamiota puhtaalle kasvojen iholle välttäen silmänympärysaluetta. Hiero pyörivin, ylöspäin suuntautuvin liikkein, kunnes voidemainen naamio muuttuu öljymäiseksi. Anna kasvonaamion vaikuttaa iholla 10 minuuttia ja pyyhi ylimääräinen naamio iholta Decléor Aroma Cleanse Essential Tonifying Lotion -kasvovedellä kostutetulla vanulapulla tai taputtele iho puhtaaksi kasvopaperilla. Käytä kasvonaamiota 1-2 kertaa viikossa.

Katso lisää vastaavia kuin Neroli Bigarade Oil Mas

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut