Dermaceutic
Light Ceutic Lightening Cream

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
37,90 € Suos. hinta 51,50 €
37,90 € Suos. hinta 51,50 €
Variantti : 40 ml
Katso myös
Dermaceutic
40 ml
Tuotetiedot

Dermaceutic Light Ceutic Lightening Cream

Dermaceutic Light Ceutic Lightening Cream on heleyttävä yövoide, joka auttaa palauttamaan samealle iholle sen menettämän hehkun samalla kun se tasoittaa ihon pintaa. Glykolihappoa ja C-vitamiinia sisältävä antioksidanttinen voide kuorii hellästi kasvoilta kuollutta ihosolukkoa auttaen samalla tasoittamaan pigmenttimuutoksia aikaansaavan melaniinin tuotantota.

  • Samealle iholle

Koko: 15 ml

Käyttö

Levitä voidetta puhdistetulle kasvojen iholle iltaisin.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Tuotenumero: 56409
Käyttö

Levitä voidetta puhdistetulle kasvojen iholle iltaisin.

Ainesosat

Water (Aqua), Caprylic/Capric Triglyceride, Glycolic Acid, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Sodium Hydroxide, Phytic Acid, Peg-40 Stearate, Gluconolactone, Polysorbate 80, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Dimethicone, Tocopherol, Camellia Sinensis Leaf Extract, Daucus Carota Sativa (Carrot) Root Extract, Ascorbyl Methylsilanol Pectinate, Phenethyl Alcohol, Magnesium Aluminum Silicate, Sodium Benzoate, Cholesterol, Citronellyl Methylcrotonate, Squalane, Xanthan Gum, Propylene Glycol, Tetrasodium Edta, Ethylhexylglycerin, Polysorbate 60, Sorbitan Isostearate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Octadecyl Di-T-Butyl-4-Hydroxyhydrocinnamate, Calcium Gluconate, Methylpropanediol, Citric Acid, Potassium Sorbate, Linalool

Katso lisää vastaavia kuin Light Ceutic Lightening Cream

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.