DermOrganic
Flex Hold

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : Sculpting Spray Gel 250 ml
Tuotetiedot

DermOrganic Flex Hold Sculpting Spray Gel on arganöljyä sisältävä muotoilusuihke, joka tuo hiuksillesi tuuheutta ja tukea. Päivittäiseen käyttöön sopiva suihke sisältää kampauksen kestoa parantavan kosteussuojan sekä lämpösuojan.

  • Ei sisällä parabeeneja tai sulfaatteja

Koko: 250 ml

Tuotenumero: 27816
Käyttö

Levitä kosteisiin tai kuiviin hiuksiin suojaamaan hiuksia lämpölaitteiden lämmöltä tai kiinnittämään ja tuoman tukea kampaukselle.

Ainesosat

Tocopheryl Acetate,PCA,Methyl Gluceth-20,Polysorbate-20,Parfum/Fragrance,Rice Amino Acids,Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Extract*,Aqua/Eau/Water,Aloe Barbadensis (Aloe) Leaf Juice*,Panthenol B5,Chamomilla Recutita (Matricaria) Extract*,Vitis Vinifera (Grape) Seed Extract*,Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil*,Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Extract*,Propanediol (All Natural)/Phenethyl Alcohol/Benzoic Acid,PVP Copolymer,Caprilic/Capric Triglyceride,Carbopol; Ethylhexyl Methoxycinnamate

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

*Certified Organic Ingredient

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.