Diesel
Only The Brave

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
15,90 € Suos. hinta 23,95 €
15,90 € Suos. hinta 23,95 €
Variantti : Deospray 150 ml
Katso myös
Diesel
35 ml
Tuotetiedot

Diesel Only the Brave Deodorant Spray -deodoranttisuihkeessa on Diesel Only the Brave EdT -hajuveden rohkea ja reteä tuoksu. Käytä deodoranttisuihketta yksinään pitämässä kainalot raikkaina tai yhdessä hajuveden kanssa täydentämässä kokonaisuutta.

Diesel Only the Brave on täynnä uskallusta ja rohkeutta. Pehmeän lämpimiä ja raikkaan energisiä vivahteita sekoittava tuoksu leikittelee kepeillä sitrusöljyn ja mandariiniuutteen sekoituksella, joka saa vahvuutta korianterin lehdistä. Tuoksun kantavana voimana ovat labdanum-pihkan ja nahan aromit, joita orvokin lehdet tasapainottavat. Rosmariinin pirskahdukset tuovat tuoksuun virtaa.

Koko: 150 ml

Tuotenumero: 11310
Ainesosat

ISOBUTANE, ALCOHOL DENAT., PARFUM / FRAGRANCE, TRIETHYL CITRATE, LINALOOL, LIMONENE, COUMARIN, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRONELLOL, CITRAL, GERANIOL, ISOEUGENOL (F.I.L. B247388/2). The product ingredients list may be updated from time to time. Always read the ingredient list on the pack of the purchased product.

Katso lisää vastaavia kuin Only The Brave

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.