Dolce & Gabbana
Light Blue Pour Homme EdT

(1 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
47,90 € Suos. hinta 59,95 €
47,90 € Suos. hinta 59,95 €
Variantti : EdT 40 ml
Tuotetiedot

Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme Eau De Toilette

Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme EdT on raikas, välimerellinen tuoksu, joka symboloi luonnonläheisyyttä ja yksinkertaisia arvoja. Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme EdT yhdistelee sitrustuoksuja katajaan, mausteisiin ja intensiiviseen suitsukkeeseen. Lopputulos on kuin Sisilian kivinen rannikko: paljas, karu ja uljaalla tavalla vetovoimainen.

Lanseerattu 2007.

Tuoksu

Alkutuoksu

Bergamotti, mandariini, jäädytetty greippi ja kataja.

Sydäntuoksu

Rosmariini, pippuri ja ruusupuu.

Pohjatuoksu

Myski, suitsuke ja tammi.

Tuotenumero: 6584
Ainesosat

Aqua (Water),Ethylhexyl Methoxycinnamate,Methylparaben,Parfum (Fragrance),Propylene Glycol,Linalool,Butylphenyl Methylpropional,Citral,Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde,Limonene,Hexyl Cinnamal,CI 19140 (Yellow 5),Alpha-Isomethyl Ionone,Geraniol,Citronellol,CI 60730 (Ext. Violet 2),Isoeugenol,Diethylamino Hydroxybenzol Hexyl Benzoate,Evernia Furfuracea,Alcohol Denat,Evernia Prunastri

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Katso lisää vastaavia kuin Light Blue Pour Homme

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut