search

Dolce & Gabbana
The One for Men Eau de Toilette

Alkaen:
51,70 €
Valitse tuote
  • 30 ml

51,70 €
  • 50 ml

62,40 €
  • 100 ml

82 €
Kerro ystävälle
Dolce & Gabbana The One for Men Eau de Toilette on kevyempi variaatio intensiivisestä Dolce & Gabbana The One for Men EdP -tuoksusta. Yhtä aikaa klassinen ja moderni sekä hurmaava ja viettelevä tuoksu kietoo vastapuolen vaikutusvaltaiseen aur… Lue täältä lisää

Dolce & Gabbana The One for Men Eau de Toilette

Dolce & Gabbana The One for Men Eau de Toilette on kevyempi variaatio intensiivisestä Dolce & Gabbana The One for Men EdP -tuoksusta. Yhtä aikaa klassinen ja moderni sekä hurmaava ja viettelevä tuoksu kietoo vastapuolen vaikutusvaltaiseen auraansa. Täydellinen tasapaino, täydellinen tyyli.

Mausteisuutta ja raikkautta ydistävä miehekäs tuoksu sekoittaa tupakan, setrupuun ja kardemumman aromeja inkiväärin, greipin ja basilikan raikkauteen.

Lanseerattu 2008.

Tuoksu

Alkutuoksu

Greippi, korianteri ja basilika.

Sydäntuoksu

Kardemumma, inkivääri ja appelsiininkukka.

Pohjatuoksu

Setri ja tupakka.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää