Dr Brandt
Do Not Age

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : Time Reversing Cream 50 g
Tuotetiedot

Syvästi kosteuttava ja pehmentävä anti-age-voide, joka vähentää näkyvästi ohuita juonteita ja ryppyjä sekä vaikuttaa kiinteyttävästi. Sisältää: AMINOHAPPOPEPTIDIT: Auttavat ihoa näyttämään nuoremmalta kiinteyttämällä ja antamalla hehkua PELLAVANSIEMENUUTE: Auttaa ihoa luomaan kollageenia JUVESSENCE+ YHDISTELMÄ: Ravitsee ihoa elinvoimalla Lopputulos: Näkyvästi kiinteämpi iho Tasoittava vaikutus ohuisiin juonteisiin ja ryppyihin Ihosta tulee tasaisempi, pehmeämpi ja nuorekkaampi Käyttö: Käytä aamuisin ja iltaisin puhdistetulle iholle tai seerumin päälle.

Tuotenumero: 19913
Käyttö

Levitä kasvovoidetta puhtaalle iholle aamuin illoin.

Ainesosat

Glycerin,Cetyl Alcohol,Tetrasodium EDTA,Phenoxyethanol,Glyceryl Stearate,PEG-100 Stearate,Caprylic/Capric Triglyceride,Zea Mays (Corn) Starch,Butyrospermum Parkii (Shea Butter),Phenyl Trimethicone,Silica,Sodium Hyaluronate,Xanthan Gum,Simethicone,Squalane,Ethylhexylglycerin,Tocopheryl Acetate,Water (Aqua),Canola Oil,Ascorbyl Palmitate,Pentylene Glycol,Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2,Hydroxyethylcellulose,Sorbitan Stearate,Glycolic Acid,Sodium Hydroxide,Stearamidopropyl Dimethylamine,Cholesterol,Hydrogenated Castor Oil,Sodium Polystyrene Sulfonate,Magnesium Aluminum Silicate,Salix Alba (Willow) Bark Extract,Polysorbate-20,Geranium Maculatum Oil,Sorghum Bicolor Stalk Juice,Acetyl Tetrapeptide-17,Colloidal Platinum,3-Aminopropane Sulfonic Acid,Calcium Hydroxymethionine,CALCIUM HYDROXYMETHIONINE

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Katso lisää vastaavia kuin Do Not Age

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.