Dr Brandt
Xtend Your Youth Eye Cream

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : Antioxidant Enriched Eye Cream 15 g
Tuotetiedot

Dr Brandt Xtend Your Youth Eye Cream -silmänympärysvoide sopii täydellisesti hoitamaan ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä. Silmänympärysvoiteen kosteuttava ja antioksidanttipitoinen koostumus takaa iholle suojan jopa 12 tunnin ajaksi. Voiteen ravitsevat ainesosat häivyttävät näkyvistä juonteita ja ennaltaehkäisevät ikääntymisen aiheuttamia vaurioita. Silmänympärysihosta tulee pehmeämpi ja tasaisempi.

Koko: 15 g

Tuotenumero: 19909
Käyttö

Levitä pieni määrä voidetta aamuin illoin puhtaalle silmänympärysiholle.

Ainesosat

Cetyl Alcohol,Cyclopentasiloxane,Butylene Glycol,Carbomer,BHT,Phenoxyethanol,Glyceryl Stearate,PEG-100 Stearate,Zea Mays (Corn) Starch,Phenyl Trimethicone,Silica,Sodium Hyaluronate,Xanthan Gum,Simethicone,Squalane,Ethylhexylglycerin,Disodium EDTA,Tocopheryl Acetate,Water (Aqua),Canola Oil,Ascorbic Acid,Camellia Sinensis Leaf Extract,Lecithin,Triethanolamine,Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2,Hydroxyethylcellulose,Sorbitan Stearate,1,2-Hexanediol,Isopropyl Palmitate,Sucrose,Phospholipids,Cholesterol,Hydrogenated Castor Oil,Magnesium Aluminum Silicate,PEG-40 Stearate,Salix Alba (Willow) Bark Extract,Vitis Vinifera (Grape) Seed Extract,Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil,Rose Extract,Camellia Oleifera Leaf Extract,Oryza Sativa (Rice) Bran Oil,PEG-20 Methyl Glucose Sesquistearate,Geranium Maculatum Oil,Ahnfeltia Concinna Extract,Glycosaminoglycans,Propanediol,Hydrolyzed Casein,Cetyl Phosphate,Mineral Salts,Wine Extract,CERATONIA SILIQUA (CAROB) GUM,OSMANTHUS FRAGRANS FLOWER EXTRACT,ALOE BARBADENSIS (ALOE VERA) LEAF POWDER

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Katso lisää vastaavia kuin Xtend Your Youth Eye Cream

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.