search

Dr. PawPaw

Legendaariset ja palkitut Dr. PawPaw -tuotteet perustuvat ennen kaikkea kahteen ainesosaan: papaijaan ("pawpaw") ja aloe veraan. Papaija-hedelmä on täynnä ravinteita ja antioksidantteja, jotka auttavat ihoa parantumaan ja pitämään yllä kosteustasapainon. Papaija estää lisäksi tulehduksia, joten se on ihanteellinen rauhoittaja oireilevalle iholle. Aloe vera on niin ikään rauhoittava kasvi, joka kosteuttaa kuivaa ihoa ja tasapainottaa sitä erinomaisesti.

Dr. PawPaw -tuotteita on vain muutama, mutta ne tekevät kaiken tarpeellisen. Alkuperäinen Dr. PawPaw Original -voide kehitettiin nimenomaan monitoimituotteeksi, joka sopii kaikkialle: huulille, iholle, hiuksiin ja kynsinauhoille. Ihoa hoitava ja kosteuttava voide on mutkaton apu halkeilleelle ja ärtyneelle iholle, kuten kantapäille, polville ja kyynärpäille. Yhtä lailla Dr. PawPaw -voide pehmentää hiusten latvat ja kuivuneet kädet!

Tutustu söpöihin pakkauksiin ja valitse joko sävytetty tai sävyttämätön voide käyttöösi. Dr. PawPaw pelastaa silloin, kun huulten pitää olla pusuvalmiina alta aikayksikön tai kun iho tuntuu irtoavan käsistä!

  • Valikoimastamme ei tällä hetkellä löydy tuotteita tältä merkiltä.