Wella Professionals
EIMI

(1 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
10,90 € Suos. hinta 24,50 €
10,90 € Suos. hinta 24,50 €
Variantti : Sugar Lift Sugar Spray For Voluminous Te 150 ml
Katso myös
Wella Professionals
65 ml
Tuotetiedot

Sokerisuihke, jolla saat aikaan näyttävää tuuheutta ja ilmavuutta hiuksiisi. Sokeri tekee hiuksista tuuheammat ja kiiltävämmät samalla helpottaen hiusten muotoiltua. Mainio valinta joustavien ja ilmavien hiustyylien luomiseen.

Wellan EIMI on yksilöllisyyttä korostava tuotesarja, joka on suunnattu ihmisille, jotka haluavat erottua joukosta ja jotka etsivät jatkuvasti uusia tapoja ilmaista itseään. Monipuoliset tuotteet sopivat kaikenlaisten ainutlaatuisten hiustyylien luomiseen ja tuotesarjasta löytyy vaihtoehtoja jokaiselle hiustyypille. EIMI-sarja sisältää Wella Professionalsin kaikkein suosituimmat tuotteet, ja sarjaa on lisäksi täydennetty kokonaan uusilla tuotteilla.

Tuotenumero: 30887
Käyttö

Suihkuta, puristele ja muotoile! Suihkuta tuotetta kosteisiin hiuksiin saadaksesi niihin runsasta volyymia ja tekstuuria tai kuiviin hiuksiin kevyemmän lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Katso lisää vastaavia kuin EIMI

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut