search

eleven
Christmas Calendar 2017 -joulukalenteri (Arvo 500 EUR)

Kerro ystävälle
6.11.2017: Huomioithan, että kalenterin takakannessa esitetyt tuotemerkit edustavat elevenin selektiivisen kosmetiikan yleistä valikoimaa. Löydät kalenterin sisältä kaikki sen takakannessa näkyvät merkit lukuunottamatta Cliniqueta ja Estée Lauderia.… Lue täältä lisää

eleven Christmas Calendar 2017 -joulukalenteri (Arvo 500 EUR)

6.11.2017: Huomioithan, että kalenterin takakannessa esitetyt tuotemerkit edustavat elevenin selektiivisen kosmetiikan yleistä valikoimaa. Löydät kalenterin sisältä kaikki sen takakannessa näkyvät merkit lukuunottamatta Cliniqueta ja Estée Lauderia. Kyseisten tuotemerkkien sijaan löydät kalenterista Yves Saint Laurent- ja Swiss Clinic -tuotteet. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, mikäli sinulla on kysyttävää kalenterista.

Valitettavasti elevenin vuoden 2017 joulukalenteri on myyty loppuun eikä varastomme enää täydenny. Löydät kaikki muut saatavilla olevat joulukalenterit täältä.

Tiedäthän, kuinka kaikki aina sanovat joulun olevan antamisen aikaa?

Se voi toki pitää paikkansa, mutta eikö jokainen meistä silti edes salaa ikävöi sitä tunnetta, joka sai meidät lapsena pysymään jännittyneenä hereillä miettien, kuinka joulupukki meidät mahtaa yllättää?

Meillä oli nimittäin ikävä juuri sitä tunnetta, minkä vuoksi loimme eleven Christmas Calendar 2017 -joulukalenterin. Joulukalenterimme on valtava laatikko niin täynnä huikeita yllätyksiä, että jopa me ylättyimme siitä, kuinka iso kalenterista lopulta tulikaan!

eleven Christmas Calendar 2017 -joulukalenterissa on 25 luukkua (annamme aina mielellämme hieman enemmän kuin odotetaan) täynnä huikeita ja ylellisiä tuotteita suosikkimerkeiltämme.

Juttuhan on kuitenkin niin, että emme halunneet tyytyä vain pieniin yllätyksiin. Me halusimme täyttää joulukuun niin fantastisilla yllätyksillä ettet edes malta odottaa, mitä tulevat päivät tuovat tullessaan. (Yritä silti hillitä itsesi ja avata vain yksi luukku päivässä!)

Lopputuloksena syntyi joulukalenteri, joka sisältää tuotteita 500 euron arvosta - kyllä, luit aivan oikein! Aika mieletöntä, vai mitä?

Kalenteri sisältää tuotteita mm. seuraavilta tuotemerkeiltä: Lancôme, Sigma Beauty, Clarins, Sensai, Yves Saint Laurent, Biotherm, OPI, Elizabeth Arden PRO, Swiss Clinic, Decléor, Elemis, Babor, Akademikliniken Skincare, Mario Badescu, Efva Attling, Kérastase, Balmain, Skin79, bareMinerals, GUCCI ja Elizabeth Arden.

Meidän mielestämme joulukalenterimme on tietysti paras joulukalenteri ikinä, mutta jos epäilet sanaamme, ei sinulle jää muuta vaihtoehtoa kuin ottaa asiasta itse selvää ja tilata kalenterimme. Me joka tapauksessa uskomme, että et tule pettymään.

Joulukalenterin mitat: 70 x 15 x 45,5 cm (suljettuna), 140 x 15 x 45,5 cm (avattuna), paino n. 4,2 kg

(Me tiedämme, se on VALTAVA! Sen vuoksi halusimmekin tehdä siitä myös tyylikkään - aivan kuin sisustusesineestä, jota pidät ylpeänä esillä.)

Älä jää ilman joulukalenteria!

Ahkerat tonttumme ovat koonneet ja pakanneet käsin melkoisen määrän kalentereita, mutta varmistaaksesi, ettet jää ilman tämän vuoden huikeinta kalenteria, kannattaa se tilata äkkiä!

PS. Rakas joulupukki, täytä Instagram #elevenBeauty-tunnisteella merkityillä kuvilla, jotta mekin näemme, kuinka onnelliseksi joulukalenterimme on ihmiset tehnyt!

Jos haluat tilata samalla myös muita tuotteita suosittelemme, että teet niistä erillisen tilauksen. Huomioithan, että kalenteri toimitetaan sille räätälöidyssä pahvilaatikossa, johon ei ole mahdollista pakata mukaan asiakkaan toivomia tuotenäytteitä tai muita tuotteita.

Huom! Suuren kysynnän vuoksi 25.10. klo 13 jälkeen tehtyjen tilausten sisältämien joulukalenterien toimitusaika saattaa pidentyä hieman tavallisesta toimitusajasta.

eleven Christmas Calendar

JAA SUOSIKKISI
Lataa kuvasi ja inspiroi muita #elevenbeauty
SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää myös näistä tuotteista
Arvostele tuote

eleven Christmas Calendar 2017 -joulukalenteri (Arvo 500 EUR)

Keskimääräinen arvosana (3.5): 3,5/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
3/5Pettymys.
2017-11-03 kirjoittanut: Reetta L
Tuotteet pieniä kalenterin hintaan ja kokoon nähden, näytekokoja kaikki. Oli pettymys.
5 / 7 käyttäjää koki tämän tuotearvostelun hyödylliseksi.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
2/5Pettymys
14 päivää sitten kirjoittanut: Armi
Odotin kalenteria kun kuuta nousevaa,mutta petyin kun halusin nähdä pari luukkua. Näytekokoja ja laatikot tuntui kevyiltä. Odotin painavampia ja isompia asioita..
Puheet oli suuret tuotteista.
3 / 4 käyttäjää koki tämän tuotearvostelun hyödylliseksi.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
1/5Ei vastinetta rahoille
12 päivää sitten kirjoittanut: Roosa
Asiakkaiden aliarviointia, kalenterin kallein yksittäinen tuote (yli viidesosa väitetystä 500 euron arvosta) ei ole kosmetiikkaa. Yksikään selektiivinen kosmetiikkatuote ei ole täysikokoinen. Harmittaa niin paljon että menin ostamaan.
2 / 3 käyttäjää koki tämän tuotearvostelun hyödylliseksi.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Yllätyksiä parhaimmillaan
4 päivää sitten kirjoittanut: Riitta (ikä: 25-34)
Pienen varaslähdön joulukalenteriin ottaneena voin kertoa että kannatti ehdottomasti! Monta uutta tuttavuutta ja huippukivoja tuotteita läpi kuukauden :)
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Kiva kalenteri
11 päivää sitten kirjoittanut: Maarit R (ikä: 55-64)
Olen jo avannut kaikki luukut, koska en vaan ikinä jaksa odottaa sitä joulukuuta. Olen tykännyt tuotteista tosi paljon ja todennäköisesti tilaan ensi vuonnakin.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
1/5Pettymys
4 päivää sitten kirjoittanut: PH
Paino koostuu pahvista itsestään eikä tuotteista ja pakkaus ylisuuri sen oikealle sisällölle. Tuotteet ovat pääosin pieniä näytteitä, kahdessa luukussa ei edes ole kosmetiikkaa. En kokenut hintansa arvoiseksi enkä olisi maksanut edes puolta hinnasta, jos olisin tiennyt sisällön.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
1/5Huikea.. pettymys
7 päivää sitten kirjoittanut: Sanna K
Ihan niin pelkkää rahastusta, kuin voi vain olla! Näytekoot ovat todella niitä pienimpiä mahdollisia, juuri niitä, joita saa ilmaiseksi kaupoista.. ärsyttää, että menin tehokkaan mainonnan lankaan, siitä pisteet toki elevenille! Siinäpä se sitten olikin.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
2/5Todella suuri pettymys.
9 päivää sitten kirjoittanut: Mari
Kalenteri itsessään oli suuri, mutta tuotteet todella pieniä. Tuotteet olivat näytekokoeisia. Tuotteiden luvattu arvo(500?) ei toteudu lähellekkään. Täysin ylihinnoiteltu!!!
0 / 1 käyttäjää koki tämän tuotearvostelun hyödylliseksi.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
  • Suurin suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50EUR tilauksille
  • Tilaukset lähetetään arkisin vuorokaudessa
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää
  • Osta nyt, maksa helmikuussa