Elizabeth Arden
Eight Hour Cream

(4 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
20,90 € Suos. hinta 33,50 €
20,90 € Suos. hinta 33,50 €
Variantti : Intensive Lip Repair Balm 11 ml
Tuotetiedot

Elizabeth Arden Eight Hour Cream Intensive Lip Repair Balm -huulivoide kosteuttaa ja ravitsee kuivia, rohtuneita huulia. Huulivoiteen täyteläinen, ihoa korjaava koostumus auttaa palauttamaan huulille niiden pehmeyden ja tuomaan miellyttävän tunteen.

  • Kuiville, rohtuneille huulille

  • Täyteläinen koostumus

Koko: 10 g

Tuotenumero: 23022
Käyttö

Levitä huulivoidetta huulille iltaisin ennen nukkumaanmenoa tai aina tarvittaessa.

Ainesosat

Dimethicone,Octyldodecanol,Tocopherol,Linalool,Parfum,Citral,Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil,Limonene,Isopropyl Myristate,Hydrogenated Polyisobutene,Geraniol,Citronellol,Polybutene,Microcrystalline Wax,Petrolatum,Menthol,Palmitic Acid,Astrocaryum Murmuru Seed Butter,Ricinus Communis (Castor) Seed Oil,Nasturtium Officinale (Watercress) Flower/Leaf Extract,Linoleic Acid,Glycine Soja,Arnica Montana,Tocopheryl,Retinyl Palmiate,Menthyl Lactate,Red 40 Lake (CI 16035),Dipentaerythrityl Hexahydroxystearate / Hexastearate/ Hexarosinate,Beewax (Cera Alba),Yellow 6 Lake (CI 15985),Butyrospermum Parkii ( Shea Butter),Acetate,Bis-Diglyceryl Polyacy ladipate-2

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Katso lisää vastaavia kuin Eight Hour Cream

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut