Elizabeth Arden
My Fifth Avenue

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : Body Lotion 150 ml
Tuotetiedot

Elizabeth Arden My Fifth Avenue Body Lotion -vartalovoiteen raikkaan kukkaisa tuoksu tuo ihollesi maailman kuuluisimman kadun sykkeen. Raikkaat sitrusvivahteet tuovat tuoksuun pirteyttä, joka saa seurakseen naisellisen pehmeyden.

Koko: 150 ml

Tuoksu

Alkutuoksu

Sitruuna, mandariini, orvokki

Sydäntuoksu

Lootus ja jasmiini

Pohjatuoksu

Myski, pihkainen puu, seetriöljy ja kurjenmiekka

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Tuotenumero: 74974
Ainesosat

Glycerin,C12-15 Alkyl Benzoate,Dimethicone,Cyclopentasiloxane,Methylparaben,Parfum (Fragrance),Carbomer,BHT,Phenoxyethanol,Propylparaben,Glyceryl Stearate,Caprylic/Capric Triglyceride,Linalool,Aloe Barbadensis Leaf Juice,Benzyl Salicylate,Citral,Hydroxycitronellal,Limonene,Sodium Benzoate,Hexyl Cinnamal,Alpha-Isomethyl Ionone,Geraniol,Citronellol,Ceteareth-20,Triethanolamine,Cetearyl Alcohol,PEG/PPG-18/18 Dimethicone,Cetyl Acetate,Acetylated Lanolin Alcohol,Aqua/Water/Eau,Triceteareth-4 Phosphate,ParaffinumLiquidum/Mineral Oil/Huile Minerale,butyrospermum parkii (shea)butter,Chondrus CrispusExtract,Theobroma Cacao(Cocoa) Seed Butter

Katso lisää vastaavia kuin My Fifth Avenue

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.