search

Estée Lauder
Perfectionist Pro Rapid Firm + Lift Treatment

Alkaen:
86,80 €
Valitse tuote
  • 30 ml

86,80 €
  • 50 ml

121 €
Kerro ystävälle
Kaikille ihotyypeille sopiva Estée Lauder Perfectionist Pro Rapid Firm + Lift Treatment on monivaikutteinen kasvoseerumi, joka kohottaa ja kiinteyttää samalla kun se häivyttää juonteita, laajentuneita ihohuokosia ja muita ihon pinnan epätasaisuuksia.… Lue täältä lisää

On mukana kampanjassa:

Ihonhoito- ja aurinkotuotteet -15% kun ostat 50 eurolla

Estée Lauder Perfectionist Pro Rapid Firm + Lift Treatment

Kaikille ihotyypeille sopiva Estée Lauder Perfectionist Pro Rapid Firm + Lift Treatment on monivaikutteinen kasvoseerumi, joka kohottaa ja kiinteyttää samalla kun se häivyttää juonteita, laajentuneita ihohuokosia ja muita ihon pinnan epätasaisuuksia. Nopeavaikutteinen seerumi tuo näkyviä vaikutuksia niin leukapielien, poskien, silmänympärysten kuin suunympärystenkin juonteille saaden aikaan kohotetun ja nuorekkaamman ilmeen. Seerumin sisältämät AHA-hapot kuorivat hellästi ihon pintaa auttaen tasoittamaan sitä.

Ihosta tulee välittömästi kosteutettu ja heleämmän näköinen. Jo kolmessa päivässä iho tuntuu sileämmältä ja täyteläisemmältä. Kahdessa viikossa iho tuntuu kiinteämmältä ja leukalinja sekä posket näyttävät terävöittyneen. Myös juonteet näyttävät häivyttyneen merkittävästi.

Nopeasti imeytyvän kasvoseerumin tehoaineena on ainutlaatuinen Acetyl Hexapeptide-8-a-peptidi, jonka avulla seerumi auttaa tehostamaan luonnollista kollageenia ja elastiinia tukien niiden iholle tärkeää verkostoa.

  • Kaikille ihotyypeille
  • Häivyttää ihon pinnan epätasaisuuksia
  • Kosteuttaa ja kohottaa kasvoja

Käyttö

Levitä seerumia puhdistetulle kasvojen iholle ennen kosteusvoidetta aamuisin ja iltaisin. Huomioithan, että seerumi sisältää AHA-happoja, jotka saattavat herkistää ihoa auringolle. Iho suositellaan suojaamaan auringolta tuotetta käyttäessä ja viikko tuotteen käytön lopettamisen jälkeen.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

Estée Lauder Perfectionist Pro Rapid Firm + Lift Treatment

Keskimääräinen arvosana (5.0): 5/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää