Eva Cosmetics
Eva Vit-Tandpulver Eugenia

(26 Arvostelut)
Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : 45 g
Tuotetiedot

Eva Whitening Tooth Powder Eugenia

Eva Whitening Tooth Powder Eugenia on hampaita vaalentava puuteri, jonka tehokas ja hygieninen koostumus sopii korvaamaan tavallisen hammastahnan tai käytettäväksi sen rinnalla. Puuterin hellävarainen koostumus saa aikaan hampaita vaalentavan vaikutuksen vaurioittamatta hammaskiillettä. Tuotteen säännöllinen käyttö auttaa pitämään hampaasi valkoisena ja hymysi kauniina. Plakkia ja värjäymiä liuottava, vaahtoava koostumus auttaa myös pitämään hengityksesi raikkaana.

  • Luonnon tuote
  • Auttaa saamaan vaaleammat hampaat ja kauniimman hymyn
  • Sisältää antibakteerista Eugenia-yrttiä
  • Suojaa tehokkaasti hammaskiveltä ja reikiintymiseltä
  • Raikastaa hengityksen
  • Edistää ienten hyvinvointia
  • Poistaa plakkia ja värjäytymiä
  • Korvaa tavallisen hammastahnan

Koko: 45 g

Käyttö

Kastele hammastahna ja kasta se puuteriin. Harjaa hampaasi tavalliseen tapaan.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Tuotenumero: 56097
Ainesosat

Sodium Chloride,Sodium Lauryl Sulfate,Calcium Carbonate,Sodium Bicarbonate,Magnesium Peroxide,Saccharin Sodium,l-Menthol,Mentha Piperita Oil,Eugenia Caryophyllus Oil

Katso lisää vastaavia kuin Eva Vit-Tandpulver Eugenia

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut