search

FOREO
ESPADA Cobalt Blue

138,80 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
Uusi aikakausi epäpuhtaan ihon hoidossa on nyt täällä! Foreo ESPADA™ -ihonhoitolaite hyödyntää kahta mullistavaa teknologiaa: T-Sonic™-värähtelyä ja sinistä LED-valoa. Laitteella on kliinisesti todistettu teho näppyjen, finnien ja epäpuht… Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

FOREO ESPADA Cobalt Blue

Uusi aikakausi epäpuhtaan ihon hoidossa on nyt täällä! Foreo ESPADA™ -ihonhoitolaite hyödyntää kahta mullistavaa teknologiaa: T-Sonic™-värähtelyä ja sinistä LED-valoa. Laitteella on kliinisesti todistettu teho näppyjen, finnien ja epäpuhtauksien hoidossa.

Sinistä LED-valoa on aiemmin käytetty kosmetologien ja ihotautilääkärien vastaanotolla hoitamaan epäpuhtauksia ja aknea. Nyt LED-valon avulla hoito on mahdollista myös kotiolosuhteissa uuden Foreo ESPADA™ -laitteen avulla. 415 nm LED-valo yhdistyy Foreon T-Sonic™-värähtelyteknologiaan, joka osaltaan tehostaa käsittelyä. Tarkka hoitopää kohdistaa tehonsa finneihin, näppyihin, epäpuhtauksiin ja tukkeutuneisiin ihohuokosiin hävittäen iholta bakteereja. FDA-hyväksytty ESPADA™-laite on kivuton ja turvallinen käyttää.

 • Hoitolaite epäpuhtaalle ja ongelmaiholle
 • Kliinisesti todistettu tulos - 28 päivän kuluttajatesti
 • LED-valoteknologia & T-Sonic™-värähtelyteknologia eliminoi iholta haitallisia bakteereja
 • Hellävarainen ja kivuton hoitolaite
 • Helppo käyttää
 • 2 vuoden laitetakuu
 • 10 vuoden laatutakuu (katso lisää foreo.com)
 • Väri: Cobalt Blue

Käyttö

Puhdista kasvot huolellisesti ennen laitteen käyttöä. Paina ESPADA™-laitteen käynnistyspainiketta ja aseta hoitopää kohtisuoraan epäpuhtauden, finnin tai tukkeutuneen ihohuokosen päälle. Laske laite ihoa vasten - LED-valo ja pulssi aktivoituvat vain ihokontaktissa. Anna laitteen hoitaa ihoa 30 sekunnin ajan ja nosta laite iholta, kun tunnet laitteen merkkisykäyksen. Toista halutessasi käsittely yhdelle kohdalle maksimissaan neljä kertaa tai siirrä laite uuden ihoalueen kohdalle.

 • Ihon lämpeneminen: iho saattaa tuntua käsittelyn aikana lämpimältä ja tämä on täysin normaalia.
 • Punoitus: iho saattaa punoittaa hetken käsittelyn jälkeen, mutta punoitus häipyy iholta vuorokauden kuluessa.
 • Mikäli iholle syntyy ärsytysreaktio, joka ei katoa vuorokauden kuluessa, lopeta Foreo ESPADA™ -laitteen käyttö.
 • Otathan huomioon, että laitetta ei tulisi käyttää, mikäli sinulla on esiintynyt migreeniä viimeisen kahden vuoden aikana.
 • HUOM. Laitteen LED-valoa ei saa kohdistaa silmiin.

Lue tarkemmat käyttöohjeet ja varoitukset täältä.

Huomioithan, että kliinisestä tutkimustuloksesta huolimatta tulokset saattavat vaihdella ihotyypin ja henkilön mukaan.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

FOREO ESPADA Cobalt Blue

Keskimääräinen arvosana (4.5): 4,5/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
5/5Todellakin toimii!
Aivan mieletön laite! Olen viimeaikoina tuskaillut paljon ihonalaisten näppyjen kanssa, joista ei ole millään päässyt eroon. Tämä laite on auttanut hoitamaan puhkeamassa olevia sekä jo puhjenneita näppyjä rauhoittamalla tulehdusta ja ennen kaikkea ehkäisemään uusien finnien tuloa. Laukaani ja kaulaani on viimeaikoina noussut kokoajan kipeitä patteja, mutta kun olen käsitellyt alueita tällä laitteella, ovat finnit rauhoittuneet ja jääneet jopa tulematta. Ihoni voi tämän laitteen ansiosta erittäin hyvin ja aion jatkaa laitteen käyttöä. Plussaa kompaktista koosta ja keveydestä.
Suositeltu kenelle: Erityisesti ihonalaisten finnien kanssa tuskaileville
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Helpottaa aikuisiän aknen yksittäisiä näppyjä
2018-07-10 kirjoittanut: Hanne (ikä: 35-44)
Sain kolmenkympin jälkeen kiusakseni aknen, joka riehaantuu erityisesti kesäisin aurinkovoiteiden ansiosta mutta talvet pysyy kurissa retinol-seerumin avulla. Minulla on finnejä erityisesti leuan alueella, yleensä pari kystistä finniä ja useampia pieniä. Päätin ostaa Foreon, koska ihotautilääkärin konstit aknen hoitoon olivat aika kivuliaita ja halusin kokeilla voisinko välttää toisen antibiootti&tretinol-rupeaman.

Kahden kuukauden käyttökokemuksen perusteella Foreo ei poista isoja, kystisiä finnejä jotka ovat kovia paakkuja ihon alla. 4 piippausta aamuin ja illoin saa kuitenkin aikaan sen, että kysta ei ole kipeä, ja turvotus laskee. Pienet, tavalliset finnit parantuvat ja "kuivuvat" nopeammin kuin ilman Foreota. Arvioisin että ehkä kaksi tai kolme päivää normaalia nopeammin.

En suosittelisi Foreota niille, joilla on paljon finnejä. Jos piippauksia tekee 2 - 4 per finni kaksi kertaa päivässä, ei laitteella jaksa käsitellä koko naamaa. Itse hoidan ihon odotellessani kymmenen minuuttia teen hautumista aamuin illoin. Mutta jos on yksittäisiä inhottavia finnejä, niihin Foreo tepsii. Kivuton kystinen finni voittaa aina kipeän finnin, joka turvotuksella vetää koko suupielen vinoon. Peiteaineen kaverina Foreo toimii hyvin.

Itselläni pääasiallinen syy Foreon ostoon oli se että ihoni on kuivuuteen taipuvainen eikä siedä useimpia aknenhoitoon tarkoitettuja tuotteita, koska ne on yleensä suunniteltu rasvoittuvalle iholle. Hinta tuntuu edelleen aika korkealta, mutta tuote on jäänyt minulla päivittäiseen käyttöön toisin kuin esim. Luna. Näistä kahdesta pitäisin tätä huomattavasti hyödyllisempänä. Kun hukkasin latauskaapelin (tähän ei mene normaali usb, joten kannattaa pitää tallessa!), sitä piti varta vasten etsiä että saa piipattua inhottavimmat finnit. Akku ei kestä viikkoa omalla piippaustahdillani, ehkä 4 päivää.
Suositeltu kenelle: Yksittäisten finnien hoitoon
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
 • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
 • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
 • Toimitusaika 3-5 arkipäivää