search

FOREO
IRIS Eye Massager Midnight -silmänympärysihon hierontalaite

103,20 €128,90 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
FOREO IRIS Eye Massager Midnight on mullistava ihonhoitolaite, joka käyttää apunaan värähtelyyn perustuvaa T-Sonic™-teknologiaa! Silmänympärysiholle kehitetty kotikäyttöinen laite hieroo herkkää ihoa ja auttaa virkistämään katsetta. Yksi käsitt… Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

FOREO IRIS Eye Massager Midnight -silmänympärysihon hierontalaite

FOREO IRIS Eye Massager Midnight on mullistava ihonhoitolaite, joka käyttää apunaan värähtelyyn perustuvaa T-Sonic™-teknologiaa! Silmänympärysiholle kehitetty kotikäyttöinen laite hieroo herkkää ihoa ja auttaa virkistämään katsetta. Yksi käsittelykerta vie aikaa vain minuutin!

FOREO IRIS sopii erityisesti käytettäväksi yhdessä silmänympärysvoiteen kanssa, sillä sen hyödyntämä värähtelyteknologia auttaa hoitotuotteita imeytymään syvemmälle. Samalla laite myös edistää silmänympärysihon mikroverenkiertoa ja sen säännöllisellä käytöllä voidaan ennaltaehkäistä tummia silmänalusia. Kekseliäs laite auttaa myös vähentämään silmänympärysten turvotusta sekä häivyttämään niiltä juonteita ja muita ikääntymisen merkkejä. Laitteen pehmeä muotoilu mukailee silmänympäryksiä.

 • Väri: Musta
 • Vedenkestävä: Sopii käytettäväksi kylvyssä ja suihkussa
 • Laite sammuu automaattisesti kolmen minuutin käytön jälkeen
 • 2 toimintoa: Spa & Pure
 • 8 värähtelyvoimakkuutta
 • Jopa 140 käsittelykertaa yhdellä latauksella
 • Valmistettu hygieenisestä silikonista, joka ei kerää pinnalleen bakteereja

Tekniset tiedot

Muuttuvaan värähtelyyn perustuva T-Sonic™-teknologia hyödyntää sormenpäillä tehdystä hieronnasta inspiraation saanutta hellävaraista "taputtelua" jäljittelevää värähtelyä. Laitteessa on kaksi toimintoa, joista käyttäjä voi valita omiin tarpeisiinsa sopivan:

Spa-toiminto: Toiminto yhdistää vaihdellen värähtelevän T-Sonic™-teknologian ja pehmeän pulssituksen, jotka yhdessä luovat ammattimaista kasvohierontaa jäljittelevän vaikutelman. Toiminto on ideaali iholle, jolla on jo selvästi näkyviä ikääntymisen merkkejä.

Pure-toiminto: Toiminto jäljittelee hellävaraiseen taputteluun perustuvaa hierontaa. Toiminto sopii erityisesti iholle, jolla on havaittavissa ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä.

Laitteen kahdeksan värähtelyvoimakkuutta mahdollistavat jokaiselle iholle sopivan hieronnan. Laite muistaa automaattisesti edellisellä käsittelykerralla käytetyn valinnan, mikä helpottaa sen käyttöä.

Käyttö

Käsittele molempia silmänympäryksiä 30 sekunnin ajan kahdesti päivässä.

Käynnistä laite painamalla sen keskellä olevaa virtapainiketta. Laite käynnistyy Spa-toiminnolla, joka voidaan vaihtaa Pure-toimintoon painamalla nappia uudelleen. Laite sammuu painamalla nappia kolmannen kerran. Värähtelyn voimakkuutta voidaan vaihtaa - ja + -nappeja käyttämällä.

Levitä silmänympärysvoide iholle ennen FOREO IRIS -laitteen käyttöä ja käytä laitetta voiteen imeyttämiseen.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää myös näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
JAA SUOSIKKISI
Lataa kuvasi ja inspiroi muita #elevenbeauty
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
 • Suurin suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
 • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
 • Tilaukset lähetetään arkisin vuorokaudessa
 • Toimitusaika 3-5 arkipäivää
 • Osta nyt, maksa huhtikuussa