search

FOREO
ISSA 2 Cobalt Blue

134,80 €168,50 €
ODOTUSLISTALLA
Tämä tuote on valitettavasti loppu varastoltamme. Voit kuitenkin lisätä tuotteen odotuslistallesi, jotta voimme ilmoittaa sinulle sähköpostitse, kun tuote on taas saatavilla.
Tämä tuote on valitettavasti loppu varastoltamme. Voit kuitenkin lisätä tuotteen odotuslistallesi, jotta voimme ilmoittaa sinulle sähköpostitse, kun tuote on taas saatavilla.
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
Täydellinen hammasharja on viimein täällä - silikonipintainen sähköhammasharja puhdistaa hampaat värähtelyteknologian avulla. Uudelleenladattavan Foreo Issa 2 -hammasharjan Sonic-värähtelyteknologia muodostaa pikkiriikkisiä kuplia, jotka yhdessä sili… Lue täältä lisää
Väliaikaisesti loppu varastolta

FOREO ISSA 2 Cobalt Blue

Täydellinen hammasharja on viimein täällä - silikonipintainen sähköhammasharja puhdistaa hampaat värähtelyteknologian avulla. Uudelleenladattavan Foreo Issa 2 -hammasharjan Sonic-värähtelyteknologia muodostaa pikkiriikkisiä kuplia, jotka yhdessä silikonisen harjaspään kanssa poistavat tehokkaasti plakkia ja värjäymiä sekä estävät hammaskiven muodostumista ja reikiintymistä. Sisemmät PBT-polymeriharjakset puhdistavat plakkia ja ulommat silikoniharjakset hierovat ikeniä, estäen yliharjausta ja kiillevaurioita.

Uusi, tuplasti tehokkaammpi ISSA 2 -hammasharja värähtelee jopa 11 000 kertaa minuutissa ja sisältää 16 säädettävää harjaustilaa. Vedenkestävä ISSA 2 on ergonomisesti muotoiltu siinä on joustava 3D-harjaspää.

Hammasharjan sisäänrakennettu ajastin ilmoittaa 30 sekunnin välein, milloin on aika siirtyä suun seuraavalle neljännekselle. ISSA 2 -sähköhammasharjaa käytetään tavallisen hammasharjan tavoin kahdesti päivässä, kaksi minuuttia kerrallaan. Yhdellä tunnin mittaisella USB-latauksella virtaa riittää jopa 365 päivän käyttöön.

 • Silikonipintainen sähköhammasharja
 • Sopii myös herkille ikenille
 • Hygieninen ja pitkäkestoinen, helppo puhdistaa
 • Vedenkestävä, ergonominen ja kevyt
 • 16 säädettävää harjaustilaa
 • USB-lataus

Käyttö

 1. Annostele hammastahnaa harjaan
 2. Harjaa hampaat normaalisti, noin kaksi minuuttia
 3. Huuhtele
 4. Puhdista kieli harjan takaosalla
 5. Huuhtele harja juoksevalla vedellä
SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
 • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
 • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
 • Toimitusaika 3-5 arkipäivää