Foreo
ISSA Mikro Eltandborste, Sunflower

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti :
Tuotetiedot

FOREO ISSA Mikro Sunflower -sähköhammasharja lapsille

Hellävaraista hampaiden harjausta perheen pienimmille! Uusi FOREO ISSA Mikro on vauvoille ja pienille lapsille kevitetty sähköhammasharja, joka yhdistää pehmeät silikoniharjakset pulssittaiseen värähtelyteknologiaan. ISSA Mikro on turvallinen, tehokas ja hauska tapa opettaa lapset huolehtimaan hampaistaan ja tuoda helpotusta hampaiden puhkeamisen aikaansaamiin oireisiin.

Hammasharjassa on kaksi erilaista toimintoa: Harjaustoiminto puhdistaa hampaat tehokkaasti ilman hankausta ja hierontatoiminto hieroo ikeniä hellävaraisesti ja rauhoittavasti. Pienellä harjaspäällä varustettu hammasharja sopii jopa vauvoille, joilla ei ole vielä hampaita, sillä se auttaa vähentämään suun bakteereja puhdistamalla suusta ruuan rippeitä samalla kun se tuo helpotusta hampaiden puhkeamisen aikaansaamaan kutinaan.

Sähköhammasharja on valmistettu nopeasti kuivuvasta silikonista, joka ei kerää itseensä bakteereja: ultrahygieeniseen hammasharjaan kertyy jopa 10.000 kertaa vähemmän bakteereja kuin tavalliseen hammasharjaan. Silikonisesta hammasharjasta saa lisäksi tukevan otteen myös pienillä käsillä.

Hammasarjassa ei ole erillisiä vaihtopäitä tai muita irtoavia osia, mikä tekee siitä turvallisen myös pienten lasten käytössä. Lisäksi se on erityisen hiljainen, minkä ansiosta se ei pelota lapsia.

  • Väri: Keltainen

  • 0-4 vuotiaille lapsille

  • Silikoniharjakset välittävät 6000 herkkää mikrovärähdystä minuutissa

  • Puhdistaa suun ja hieroo ikeniä

  • 100% vedenkestävä

  • Kaksi toimintoa: puhdistus ja hieronta

  • Ei sisällä ftalaatteja tai BPA:ta

  • USB-lataus: 1h latauksella 480 käyttökertaa

  • Takuu 2 vuotta

Käyttö

Käytä hammasharjan kanssa hammastahnaa tai rauhoittavaa geeliä. Kytke hammasharjaan virta ja valitse puhdistus- tai hierontatoiminto. Hampaita harjataan kuten tavallisella hammasharjalla kahden minuutin ajan pyöritteleviä liikkeitä käyttäen. Huuhtele hammasharja ja suu vedellä.

Tuotenumero: 67958

Katso lisää vastaavia kuin ISSA Mikro Eltandborste, Sunflower

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.