search

FOREO
ISSA Mini Hybrid Replacement Brush Head -sähköhammasharjan vaihtopää, Mango Tango

19,30 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
Vaihtopää FOREO ISSA Mini Toothbrush -hammasharjalle. Vaihtopää sopii käytettäväksi myös yhdessä FOREO ISSA Toothbrush -hammasharjan kanssa. Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

FOREO ISSA Mini Hybrid Replacement Brush Head -sähköhammasharjan vaihtopää, Mango Tango

Vaihtopää FOREO ISSA Mini Toothbrush -hammasharjalle. Vaihtopää sopii käytettäväksi myös yhdessä FOREO ISSA Toothbrush -hammasharjan kanssa.

FOREO ISSA Mini on värähtelyteknologiaan perustuva innovatiivinen hammasharja, joka on jopa 35 kertaa tavallista hammasharjaa hygienisempi käyttää. Laitteen ergonominen ja tyylikäs muotoilu sekä taipuisa, silikoninen 3D-harjaspää mahdollistavat tarkan, sekä ikenille ja hammaskiilteelle hellävaraisen hampaidenpuhdistuksen. Ikeniä kevyesti hierova harja auttaa myös ehkäisemään iensairauksia.

Hammasharjan säännöllinen käyttö auttaa vähentämään hampaiden pinnalla olevia värjäymiä sekä saamaan terveemmän suun ja kauniimman hymyn. Vain 2 minuuttia aamuin illoin!

FOREO ISSA Mini on FOREO ISSA Toothbrush -hammasharjan pienempi versio, joka sopii erityisesti lapsille ja niille, jotka suosivat tavallista pienempää harjaspäätä.

  • Väri: Oranssi
  • Koko: Pieni
SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää