search

FOREO
ISSA Play -sähköhammasharja, Black

Kerro ystävälle
Paristokäyttöinen FOREO ISSA Play -sähköhammasharja on täydellinen tuote tutustua FOREOn suunhoitolinjaan. Lue täältä lisää

FOREO ISSA Play -sähköhammasharja, Black

Paristokäyttöinen FOREO ISSA Play -sähköhammasharja on täydellinen tuote tutustua FOREOn suunhoitolinjaan. Innovatiivinen FOREO ISSA Play kirkastaa paitsi hymysi, myös piristää kylpyhuoneesi tyylikkyydellään. Paristokäyttöinen sähköhammasharja yhdistää sonic-värähtelyteknologian ainutlaatuiseen hybrid-harjapäähän, minkä ansiosta hammasharja poistaa plakin tehokkaasti, mutta on silti hellä ikenille.

Kevyt, vedenkestävä FOREO ISSA Play -hammasharja on helppokäyttöinen ja kätevä kuljettaa mukana myös matkustaessa. Paristokäyttöinen sähköhammasharja toimii jopa 800 käyttökertaa ennen kuin sen paristot tulee vaihtaa uusiin. Hammasharjan materiaali on antibakteerista, helposti puhidstuvaa silikonia ja sen harjaspää yhdistää silikoniset harjakset PBT-polymeeriharjaksiin optimaalisen lopputuloksen aikaansaamiseksi.

 • Väri: Musta
 • Harjapää yhdistelmä PBT-polymeeriharjakia ja silikoniharjaksia
 • Värähtelynopeus 9000 kertaa minuutissa
 • 1 värähtelynopeus
 • 100% vedenkestävä
 • Paristokäyttöinen: 2 x AAA-paristo (sis. pakkaukseen)
 • Jopa 800 käyttökertaa samoilla paristoilla
 • Harjapää ei ole vaihdettavissa

Koko: n. 16 x 3 x 2 cm, paino 61 g

Käyttö

Paina hammasharjan virtapainiketta kytkeäksesi hammasharja päälle. Liikuta FOREO ISSA Play -sähköhammasharjaa suussa kuten tavallista hammasharjaa. Kuljeta hammasharjaa hampaiden pinnalla pyörivin liikkein. Käytä sähköhammasharjaa yhdessä tavallisen hammastahnasi kanssa.

Harjaa hampaita kahden minuutin ajan käsitellen suun neljässä alueessa harjaten niistä kutakin 30 sekunnin ajan. Sammuta sähköhammasharjan virta samasta virtapainikkeesta, josta kytkit hammasharjan päälle. Huuhtele hammasharja käytön jälkeen puhtaaksi vedellä. Käytä sähköhammasharjaa aamuin illoin ylläpitääksesi suusi hyvinvointia.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

FOREO ISSA Play -sähköhammasharja, Black

Keskimääräinen arvosana (4.0): 4/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
4/5Foreo issa play sähköhammasharja
2018-04-11 kirjoittanut: Hanna L
Itselläni harja ei pääse kaikkiin hampaiden koloihin, mutta tämä johtunee myös siitä että minulla on todella ahtaat hammasvälit ja vinot hampaat. Patterikäyttöinen laite, sopii todella hyvin matkalle mukaan otettavaksi.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
 • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
 • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
 • Toimitusaika 3-5 arkipäivää