search

FOREO
LUNA 2 for Men -kasvoharja

178,10 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
Uuden LUNA™ 2 for Men-ihonhoitolaitteen tehostettu T-Sonic™-teknologia toimii iholla kolmivaikutteisesti: Laite sekä sekä puhdistaa ihon että auttaa tekemään siitä nuorekkaamman näköisen, minkä lisäksi se myös helpottaa parranajoa. Ainutl… Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

FOREO LUNA 2 for Men -kasvoharja

Uuden LUNA™ 2 for Men-ihonhoitolaitteen tehostettu T-Sonic™-teknologia toimii iholla kolmivaikutteisesti: Laite sekä sekä puhdistaa ihon että auttaa tekemään siitä nuorekkaamman näköisen, minkä lisäksi se myös helpottaa parranajoa. Ainutlaatuinen laite tuo iholle tehokkaita ja näkyviä tuloksia saaden ihon näyttämään heleämmältä ja kirkkaammalta.

Uuden sukupolven ihonhoitolaite puhdistaa ihon jopa 99,5-prosenttisesti epäpuhtauksista ja öljyistä. Tehokas mutta hellävarainen ihonpuhdistus saa ihonhoitotuotteet imeytymään kasvoille paremmin minkä lisäksi se myös helpottaa parranajoa.

Miehille suunnatun ihonhoitolaitteen pinnalla olevat pehmeät silikoninystyt on muotoiltu erityisesti tukemaan miesten ihon tarpeita. Tutkimuksen mukaan laiteen käyttö auttoi partahöylien teriä pysymään terävinä jopa kaksi kertaa tavallista pidempään.

Ihonhoitolaitteen kääntöpuolella on ihoa hoitava anti-aging-pinta, joka hyödyntää matalan taajuuden värähtelyä ja auttaa sen avulla näkyvästi häivyttämään kasvoilta hienoja juonteita ja ryppyjä sekä tekemään ihosta kiinteämmän ja napakamman näköisen.

Uudessa mallissa on aiempaa 50% kookkaampi harjasosa, jonka joustavien harjasten ansiosta vaikeasti käsiteltävät ihoalueet ovat nyt entistä helpommin käsiteltävissä. Aiempaa kookkaampi anti-age-hoitopinta auttaa käsittelemään kerralla laajempia ihoalueita. Laitteessa on myös entistä tehokkaampi värähtelyvoimakkuus, mikä tehostaa sen aikaansaamaa vaikutusta.

 • Väri: Musta
 • 100% vedenkestävä
 • USB-lataus (sis. laturin)
 • 8000 T-Sonic-värähdystä minuutissa
 • Jopa 450 käyttökertaa yhdellä täydellä latauksella
 • 12 käsittelytehoa
 • Hellävaraiset silikoniharjakset ovat jopa 35 kertaa tavallisia ihonpuhdistusharjoja hygieenisemmät
 • Takuu kaksi vuotta

Käyttö

Vaihe 1.: Levitä valitsemasi puhdistustuote kasvojen kostealle iholle.

Vaihe 2.: Käsittele jokaista kasvojesi ohjeenmukaista neljää ihoaluetta kasvolaitteen ihonpuhdistuspuolella 15 sekunnin ajan. Laite värähtää jokaisen 15 sekunnin jakson jälkeen merkiksi siitä, että käsiteltävää aluetta on aika vaihtaa.

Vaihe 3.: Huuhtele ja kuivaa kasvojen iho. Aja halutessasi parta. Levitä iholle halutessasi ihonhoitotuotteesi.

Vaihe 4.: Aktivoi laitteen anti-aging-toiminto ja käsittele sen takapuolella olevalla anti-aging-pinnalla minuutin ajan kasvojen juonteille alttiita ihoalueita n. 12 sekunnin jaksoissa.

Käytä laitetta aamuin illoin saadaksesi parhaan hoitotuloksen.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

FOREO LUNA 2 for Men -kasvoharja

Keskimääräinen arvosana (4.5): 4,5/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
4/5Tehokas!
2017-08-01 kirjoittanut: Lew Ko (ikä: 25-34)
Kallis.... Mutta tehokas! Viikon käytön jälkeen iho ei ole yhtään niin ärtynyt parranajon jälkeen. Ja mikä parasta, vain 1 minuutti kahdesti päivässä. Mainio laite tähän mennessä!
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
 • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
 • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
 • Toimitusaika 3-5 arkipäivää