search

FOREO
LUNA 2 -kasvoharja, normaali iho

178,10 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
Uuden LUNA™ 2 -ihonhoitolaitteen tehostettu T-Sonic™-teknologia sekä puhdistaa ihon että auttaa tekemään siitä nuorekkaamman näköisen. Ainutlaatuinen laite tuo iholle tehokkaita ja näkyviä tuloksia saaden ihon näyttämään heleämmältä ja ki… Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

FOREO LUNA 2 -kasvoharja, normaali iho

Uuden LUNA™ 2 -ihonhoitolaitteen tehostettu T-Sonic™-teknologia sekä puhdistaa ihon että auttaa tekemään siitä nuorekkaamman näköisen. Ainutlaatuinen laite tuo iholle tehokkaita ja näkyviä tuloksia saaden ihon näyttämään heleämmältä ja kirkkaammalta.

Uuden sukupolven ihonhoitolaite puhdistaa ihohuokoset meikistä ja puhdistaa ihon jopa 99,5-prosenttisesti epäpuhtauksista ja öljyistä. Tehokas mutta hellävarainen ihonpuhdistus saa ihonhoitotuotteet imeytymään kasvoille paremmin.

Ihonhoitolaitteen kääntöpuolella on ihoa hoitava anti-aging-pinta, joka hyödyntää matalan taajuuden värähtelyä ja auttaa sen avulla näkyvästi häivyttämään kasvoilta hienoja juonteita ja ryppyjä sekä tekemään ihosta kiinteämmän ja napakamman näköisen.

Uudessa mallissa on aiempaa 50% kookkaampi harjasosa, jonka joustavien harjasten ansiosta vaikeasti käsiteltävät ihoalueet ovat nyt entistä helpommin käsiteltävissä. Aiempaa kookkaampi anti-age-hoitopinta auttaa käsittelemään kerralla laajempia ihoalueita. Laitteessa on myös entistä tehokkaampi värähtelyvoimakkuus, mikä tehostaa sen aikaansaamaa vaikutusta.

 • Normaalille iholle
 • Väri: Vaaleanpunainen
 • 100% vedenkestävä
 • USB-lataus (sis. laturin)
 • 8000 T-Sonic-värähdystä minuutissa
 • Jopa 450 käyttökertaa yhdellä täydellä latauksella
 • 12 käsittelytehoa
 • Hellävaraiset silikoniharjakset ovat jopa 35 kertaa tavallisia ihonpuhdistusharjoja hygieenisemmät
 • Takuu kaksi vuotta

Käyttö

Vaihe 1.: Levitä valitsemasi puhdistustuote kasvojen kostealle iholle.

Vaihe 2.: Käsittele jokaista kasvojesi ohjeenmukaista neljää ihoaluetta kasvolaitteen ihonpuhdistuspuolella 15 sekunnin ajan. Laite värähtää jokaisen 15 sekunnin jakson jälkeen merkiksi siitä, että käsiteltävää aluetta on aika vaihtaa.

Vaihe 3.: Huuhtele ja kuivaa kasvojen iho. Levitä sille halutessasi ihonhoitotuotteesi.

Vaihe 4.: Aktivoi laitteen anti-aging-toiminto ja käsittele sen takapuolella olevalla anti-aging-pinnalla minuutin ajan kasvojen juonteille alttiita ihoalueita n. 12 sekunnin jaksoissa.

Käytä laitetta aamuin illoin saadaksesi parhaan hoitotuloksen.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

FOREO LUNA 2 -kasvoharja, normaali iho

Keskimääräinen arvosana (5.0): 5/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
5/5Kannatti hankkia!
2019-07-11 kirjoittanut: Heli (ikä: 25-34)
Mietin varmaan vuoden verran hankkisinko jonkun Foreon. Eka meinasin hankkia jonkun pienemmän version, mutta tilasin sitten kuitenkin alehintaan tämän Luna 2:n. Ollut nyt käytössä viisi kuukautta ja kertaakaan en ole vielä joutunut lataamaan uusiksi. Ihon epäpuhtaudet on selkeesti vähentyneet ja iho kirkastunut ja sävykin vähän mielestäni tasoittunut. Tällä saa ihon kunnolla puhtaaksi! Ei ole paluuta "entiseen", joten oli todella hintansa arvoinen!
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Nyt tiedän miksi tähän rakastutaan
2017-11-08 kirjoittanut: Jenna R (ikä: 15-24)
Luin eräästä blogista tästä ja pohdin pitkään ostoa. Lopulta siihen päädyin enkä kadu. Ensinnäkin laitteen ulkonäkö on bueno ja se että tunnin latauksella laitteen pitäisi kestää puoli vuotta, tämä ei ole vielä testattu mutta laitoin kalenteriin ylös milloin latasin Foreon. Laite on myös vedenkestävä ja erittäin helppo pitää puhtaana, eikä tarvitse vaihtoharjoja. Laitteessa on riittävästi eri puhdistusvoimakkuuksia ja antiage pinta on mahtava lisä ihonhoitorutiiniin, sillä on kiva imeyttää esimerkiksi seerumi. Sitten käyttöön, normaalia kasvoharjaa en voi käyttää kuin pari kertaa viikossa, tätä käytän aina iltaisin. Ihoni on pääasiassa kuiva mutta mustapäitä ja näppyjä löytyy muun muassa otsalta, nenästä ja leuasta. Pienenkin käytön jälkeen huomasin ihon pehmenemistä ja puhdistumista. Ihon väri on tasaisempi ja iho vastaanottaa voiteet ja seerumit paremmin. Näpyt on vähentyneet ja ihohuokoset supistuneet. Jatkan varmasti käyttöä ja tätä olen voinut käyttää joka päivä, ilman pelkoa siitä että kasvojen iho ottaisi siitä itseensä. Hinta ehkä korkea mutta on sen väärti. Itse ostin alennuksesta mutta voisin hyvin maksaa normihinnankin,onhan laitteessa todella hyvät takuut.
Suositeltu kenelle: Kaikille
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Rentouttava kokemus
2017-08-21 kirjoittanut: Teija I (ikä: 25-34)
Yksi tärkeä ominaisuus, joka vahvisti päätöstäni hankkia Luna , oli se ettei siihen tarvitsisi koskaan ostaa mitään vaihtopäitä tai vaihtaa harjaosaa. Ja sitten ihan paras osuus! Rakastan Lunan silikonipintaa - se tuntuu todella pehmeältä ja hellävaraiselta. Aluksi epäilin oliko harja liiankin hellävarainen ja puhdistaisiko se ihon todella syvemmältä. Mutta tämä epäilys osoittautui vääräksi, se tosiaan puhdistaa huokoset kaikesta moskasta! Myös se, ettei käsittely venytä ihoa on tärkeää. Kaiken kaikkiaan, ihana, rentouttava kokemus josta on tullut päivittäinen rutiini!
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5En osaisi enää olla ilman
2017-08-03 kirjoittanut: Virve Vee (ikä: 25-34, ostolakossa.com)
RAKASTAN tätä laitetta! Iho on tätä käyttäessä paljon puhtaamman ja kirkkaamman näköinen, joten en tahdo enää edes olla ilman tätä. Huomaan erityisesti nenässäni heti mustapäitä, jos en ole käyttänyt laitetta hetkeen. Oma ihoni ei ole mitenkään herkkä, mutta laite on niin hellävaraisen tuntuinen, että se sopii varmasti hieman herkemmällekin iholle. Tuntuu uskomattomalta, että niin kevyt värähtely voi saada iholla niin paljon ihmeitä aikaan! Käytin ennen Clarisonicin kasvoharjaa, mutta pidän tästä enemmän, sillä laitteessa on niin pitkään tunnin latauksella kestävä akku, sitä on vaivatonta kuljettaa mukana myös matkalla eikä vaihtopäitäkään tarvita. Olen ollut Foreo-fani jo kaksi vuotta ja käyttänyt tätä laitetta vuoden enkä luopuisi!
Suositeltu kenelle: Kaikille!
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Loistava anti-age-toiminto
2017-06-30 kirjoittanut: Säde (ikä: 25-34)
Tämä on todella hyvä tuote. Olen käyttänyt laitetta nyt noin 2 kuukautta ja huomaan näkyviä parannuksia ihossani. Olen ollut viime aikoina todella huolissani ryppyjen ilmestymisestä ja kuullessani, että Luna 2 voi auttaa minua, minun oli pakko kokeilla sitä. Käytän laitetta 2 kertaa päivässä - ja nyt kahden kuukauden jälkeen huomaan, että ihoni on hieman kiinteämpi eivätkä harakanvarvas-juonteet ole enää niin syvät. Lisäksi käyttäessäni laitetta aamuisin, se auttaa poistamaan turvotusta, minkä ansiosta voin lähteä kotoa raikkaan näköisenä. Todella kiva tuote, jatkan ehdottomasti sen käyttöä.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Hellävarainen, mutta tehokas apuri ihon puhdistukseen
2019-01-13 kirjoittanut: Saara (ikä: 15-24)
Minulla on kuiva iho, joka rasvoittuu helposti ja epäpuhtauksia, näppyjä ym. löytyy. Päätin hankkia laitteen siinä toivossa, että siitä olisi apua etenkin talvisin niin kovasti kuivuvan ihon kanssa, että kuollutta ihoa ja muuta kuonaa kerääntyy iholle niin paljon, että normaali pesu jätti ihon epätasaisen ja likaisen tuntuiseksi, eikä iho herkkyytensä puolesta kestänyt kuorintaa niin usein, mitä se olisi tarvinut. Reilun kuukauden olen nyt ehtinyt käyttää ja Luna 2 on auttanut juuri siihen tarpeeseen mihin sen hankinkin, eikä ole ärsyttänyt ihoa jokapäiväisestikään käytettynä ja on auttanut näppyihinkin jonkin verran. Ehdottomasti plussaa helposta puhtaanapidosta ja käyttöiästä (pitkät takuut, kun rekisteröityy foreon sivuille). Suosittelen kaikille niille, jotka tarvitsevat hellävaraista mutta tehokasta lisäapua ihonsa puhdistamiseen.
Suositeltu kenelle: Epäpuhdas iho
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
 • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
 • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
 • Toimitusaika 3-5 arkipäivää