search

FOREO LUNA 3

FOREO LUNA 3 -kasvoharja on ihonhoidon uusi ihmelaite, joka säväyttää jo ensikäytöllä. LUNA 3 -laitteen ominaisuuksia on paranneltu aiemmasta FOREO LUNA 2 -mallista ja nyt älykäs ihonpuhdistuslaite yhdistyy älypuhelinsovellukseen.

FOREO -laitteet ovat moderneja kasvoharjoja, joiden tuntuma on hellävarainen, hygieeninen ja laadukas. Kaikissa FOREO-laitteissa käytetään materiaalina pehmeää silikonia, joka on 35 kertaa tavanomaista kasvoharjoissa käytettyä materiaalia hygieenisempi. Silikoni on materiaalina erittäin kestävää, jolloin sen käyttöikä on paljon vaihtopäisiä puhdistuslaitteita pidempi. Tutustu muihin FOREO -tuotteisiin tästä linkistä.

Pehmeämmät ja pidemmät harjakset

FOREO LUNA 3 -mallin harjaksia on pidennetty 30% ja niissä on 25% pehmeämpi tuntuma. Tämä tekee kasvoharjasta miellyttävän pehmeän käyttää samalla, kun puhdistusteho on yhä tehokas. 30% LUNA 2 -mallia isompi puhdistuspinta-ala helpottaa kasvoharjan käyttöä - ihon puhdistuksesta tulee huolellisempaa ja kokonaisvaltaisempaa. Pitkät harjakset sopivat erityisen hyvin yhteen vaahtoutuvan kasvojenpuhdistusaineen, kuten FOREO Micro-Foam Cleanser -puhdistusvaahdon kanssa.

Älykäs puhelinsovellus

FOREO LUNA 3 -kasvoharja on Bluetoothin avulla yhdistettävissä älypuhelinsovellukseen, jonka kautta laite myös aktivoidaan ja rekisteröidään ensimmäisellä käyttökerralla. Puhelimen kautta säädetään LUNA 3 -laitteen puhdistustehoa ja sovellus avaa mahdollisuuden opastettuun kasvohierontaan laitteella. Sovelluksessa on myös näppärä Find My Luna -toiminto, jonka avulla kasvoharjan voi laittaa värisemään mikäli se on hukassa!

Hellävarainen, puhdistava T-Sonic-värinä

Kun aiemmassa mallissa puhdistustehoja oli 12, on niitä FOREO LUNA 3 -malliin lisätty 16 erilaiseen tehoasetukseen asti. Tämä mahdollistaa sekä todella hellävaraisen että tarvittaessa myös todella tehokkaan puhdistuksen iholle. Suosittelemme tasoja 1-5 kun iho on herkimmillään, tasoja 6-10 tavanomaiseen puhdistukseen ja tasoja 11-16 tehokkaaseen puhdistukseen ihon ongelmakausina tai mikäli iho on paksun tuntuinen.

Kasvoharja kolmelle eri ihotyypille

LUNA 3 -ihonpuhdistuslaitetta valmistetaan kolmelle eri ihotyypille, joiden harjasten pituus ja kovuus vaihtelee.

FOREO LUNA 3 for Sensitive Skin sopii herkälle, kuivalle tai atooppiselle iholle, joka nauttii hellävaraisesta käsittelystä. Sensitive Skin -laite käy myös normaalille iholle, jolla on satunnaista pintakuivuutta eikä suurempia iho-ongelmia kuten epäpuhtauksia. Hellävaraisuudestaan huolimatta laite on silti tehokas puhdistusväline.

FOREO LUNA 3 for Normal Skin on normaalin ihon puhdistuslaite, jonka käsittelyalueen kärjen nystyt ovat hieman kovemmat kuin Sensitive-mallissa. Näin ollen kasvoharja sopii normaalille iholle, joka kaipaa ajoittain tehopuhdistusta esimerkiksi nenän tai leuan alueelle. Tehoasetuksia alaspäin säätämällä Normal Skin -laitteesta saa kuitenkin myös herkemmälle iholle sopivan.

FOREO LUNA 3 for Combination Skin on sekaihon ja rasvoittuvan ihon juttu. Combination Skin -kasvoharjassa on muita malleja enemmän keskikovia nystyjä, jolloin se ennaltaehkäisee epäpuhtauksia ja rasvoittumista tehokkaasti. Sekaihon laitetta suosittelemme paksulle iholle ja iholle, jolla esiintyy rasvoittuvuutta tai epäpuhtauksia. Alimmilla säätötehoilla laite on hellävarainen myös reaktiiviselle iholle, mutta yhdessä jämäköiden harjasten ja tehokkaamman värinän kanssa kasvoharja auttaa hillitsemään ihon tukkeutumista ja parantamaan jo syntyneitä epäpuhtauksia.

Hemmotteleva ja kiinteyttävä kasvohieronta

FOREO LUNA 3 -laitteen erikoisuus on puhelinsovelluksen kautta ohjattu kasvohieronta, joka suoritetaan laitteen takapinnalla. Hierontaohjelmia on tarjolla leukalinjan kiinteytykseen, kasvojen muotoiluun, turvotuksen poistamiseen sekä juonteiden häivyttämiseen - ja lisää on tulevaisuudessa luvassa. Puhe- ja video-ohjattu hieronta vaihtelee laitteen T-Sonic-värinää pulssittaisiksi sykähdyksiksi, jotka edesauttavat kasvojen mikroverenkiertoa ja rentouttavat. Hierontaohjelman avulla voi imeyttää iholle esimerkiksi FOREO Serum Serum Serum -kasvoseerumin, jonka mikrokapseloitu koostumus hyötyy erityisesti hieronnasta.

LUNA 2 vs. LUNA 3

LUNA 2 -malli säilyy myynnissä uuden LUNA 3 -mallin rinnalla, sillä laitteet eroavat toisistaan merkittävästi.

FOREO LUNA 3 -kasvoharja on sopiva henkilölle, joka haluaa kokonaisvaltaisen ihonhoitoelämyksen ja on valmis käyttämään aikaa kasvoja kiinteytymään auttavaan hierontaan. Laitteen omistaja haluaa puhdistaa kasvonsa huolellisesti, rentoutua kasvohieronnan avulla ja viedä ihonhoitonsa maksimituloksiin. LUNA 3 -ihonpuhdistuslaite toimii parhaiten yhdessä älypuhelimen kanssa, jolloin käyttäjälle on luontevaa napata kännykkä mukaan kylppäriin.

FOREO LUNA 2 sopii yksinkertaiseen ja tehokkaaseen ihonpuhdistukseen. LUNA 2 -käyttäjä tahtoo nopean ihonpuhdistuksen eikä välttämättä koe älypuhelinsovellusta omakseen. Laitteen käyttäjä on vaativa ihonhoitonsa suhteen, mutta ilahtuu LUNA 2 -laitteen helposta käyttöliittymästä ja kokeilee mielellään kasvohierontaa omatoimisesti. LUNA 2 -kasvoharjan käyttämiseen ei tarvitse kännykkää, mutta se on hyvä rekisteröidä FOREO App -sovelluksen kautta laatutakuun varmistamiseksi.

   3 tuotetta
   1
   • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
   • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
   • Toimitusaika 3-5 arkipäivää