search

FOREO
LUNA for Ultra-Sensitive Skin -kasvoharja

Kerro ystävälle
Mullistava ihonhoitolaite, joka yhdistää tehokkaan ja hellävaraisen ihonpuhdistuksen sekä anti-aging-teknologian. Nopeaan värähtelyyn perustuva T-Sonic™-teknologia takaa sinulle täydellisen ihonhoitoelämyksen. Vain 2 minuuttia aamuin illoin ja… Lue täältä lisää

FOREO LUNA for Ultra-Sensitive Skin

Mullistava ihonhoitolaite, joka yhdistää tehokkaan ja hellävaraisen ihonpuhdistuksen sekä anti-aging-teknologian. Nopeaan värähtelyyn perustuva T-Sonic™-teknologia takaa sinulle täydellisen ihonhoitoelämyksen. Vain 2 minuuttia aamuin illoin ja ihosi näyttää kauniimmalta ja heleämmältä!

LUNAn käyttö on helppoa: Levitä kasvoillesi puhdistustuotettasi, kostuta LUNA ja käynnistä se. Puhdista kasvosi laitteen avulla, siihen menee vain minuutti! Käsittele tämän jälkeen laitteen kääntöpuolella olevalla hoitopäällä ne kasvojesi alueet, joille muodostuu helposti juonteita. Vaihda tällöin laitteeseen päälle matalammalla taajudella värähteleva anti-aging-toiminto. Huomaat eron jo kolmessa päivässä. Tervetuloa puhdas, säteilevä ja hyvinvoiva iho!

T-Sonic™-teknologia: Silikoninen puhdistuspää välittää ihollesi jopa 8000 värähdystä minuutissa, jotka irrottavat iholta hellävaraisesti kuollutta ihosolukkoa sekä ehkäisevät tehokkaasti ihohuokosten tukkeutumista ja poistavat meikinripppeitä. (99.5% vähemmän tukkeutuneita ihohuokosia, 98,5% vähemmän meikinrippeitä.)

Laitteen erityinen silikoninen runko on iholle hellävarainen ja soveltuu päivittäiseen käyttöön. Sen sileä pinta ei kerää itseensä bakteereita, mikä vuoksi laite on jopa 35 kertaa hygienisempi kuin tavalliset värähtelyteknologiaan perustuvat perinteiset kasvoharjat. Erityisesti herkälle iholle tarkoitettu FOREO LUNA for Ultra-Sensitive Skin -laitteessa ei ole muille LUNA-puhdistuslaitteille tyypillisiä silikonisia harjaspäitä, vaan ne on korvattu entistäkin hellävaraisemmilla aallon mallisilla puhdistuspinnoilla.

Laitteen matalaan värähtelyyn perustuvan anti-aging-toiminnon ansiosta se ei ole pelkkä ihonpuhdistuslaite vaan samalla myös hoitolaite. Voit käsitellä laitteen kääntöpuolella ne ihoalueet, jotka ovat potentiaalisia juonteille.

LUNA™ on täysin vedenkestävä ja sen akku kestää yhdellä täydellä latauskerralla jopa 450 käyttökertaa eikä siihen tarvitse hankkia vaihtopäitä. Laite latautuu noin tunnissa. Voidaan käyttää suihkussa.

 • Väri: Valkoinen
 • Herkälle/Erittäin herkälle iholle
 • Pakkaus sisältää laturin, käyttöohjeet sekä laitteen aitoustodistuksen
 • Laitteen pinta: Pehmeää silikonia
 • Jopa 450 käyttökertaa yhdellä latauksella
 • 100% vedenkestävä
 • 2 vuoden takuu

Käyttö

 1. Poista iholtasi meikki ja levitä sille tavanomainen puhdistustuotteesi.

 2. Käsittele jokaista kasvojesi ohjeenmukaista neljää ihoaluetta kasvolaitteen ihonpuhdistuspuolella 15 sekunnin ajan. Laite värähtää jokaisen 15 sekunnin jakson jälkeen merkiksi siitä, että käsiteltävää aluetta on aika vaihtaa.

 3. Huuhtele kasvosi 1 minuutin kestäneen ihonpuhdistuksen jälkeen.

 4. Käytä laitteen anti-aging-pintaa ohjeenmukaisille ihoalueille 12 sekunttia kullekin. Laite värähtää jokaisen 12 sekunnin jakson jälkeen merkiksi siitä, että sinun on aika vaihtaa aluetta.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
 • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
 • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
 • Toimitusaika 3-5 arkipäivää