Foreo
Luna Go

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : For Men
Tuotetiedot

FOREO LUNA Go for Men on täydellinen apuväline huolehtimaan miehisestä ihonpuhdistuksesta matkustaessa!

Kompakti, vanulapun kokoinen ihonpuhdistuslaite yhdistää tehokkaan ja hellävaraisen ihonpuhdistuksen moderniin T-Sonic™-teknologiaan! Nopeaan värähtelyyn perustuva T-Sonic™-teknologia takaa sinulle täydellisen ihonhoitoelämyksen.

Laitteen käyttö on helppoa: Levitä kasvoillesi puhdistustuotettasi, kostuta LUNA™ ja käynnistä se. Puhdista kasvosi laitteen avulla, siihen menee vain minuutti! Huomaat eron jo kolmessa päivässä. Tervetuloa puhdas, säteilevä ja hyvinvoiva iho!

T-Sonic™-teknologia: Silikoninen harjaspää välittää ihollesi jopa 8000 värähdystä minuutissa, jotka irrottavat iholta hellävaraisesti kuollutta ihosolukkoa sekä ehkäisevät tehokkaasti ihohuokosten tukkeutumista ja poistavat meikinripppeitä. (99.5% vähemmän tukkeutuneita ihohuokosia ja 98,5% vähemmän meikinrippeitä.)

Laitteen erityinen silikoninen runko on iholle hellävarainen ja soveltuu päivittäiseen käyttöön. Sen sileä pinta ei kerää itseensä bakteereita, mikä vuoksi laite on jopa 35 kertaa hygienisempi kuin tavalliset värähtelyteknologiaan perustuvat perinteiset kasvoharjat.

Laitteen anti-aging-toiminto hyödyntää matalan taajuuden värähtelyä ja auttaa sen avulla näkyvästi häivyttämään kasvoilta hienoja juonteita ja ryppyjä sekä tekemään ihosta kiinteämmän ja napakamman näköisen.

  • Kaksi erilaista hoitopintaa: puhdistus ja anti-age

  • Takuu 2 vuotta

  • Jopa 30 käyttökertaa yhdellä latauskerralla

  • Kompakti koko (halkaisija 5 cm)

  • Väri: Musta

Tuotenumero: 40706
Käyttö

Levitä valitsemasi puhdistustuote kasvojen kostealle iholle. Puhdista kasvot liikuttamalla laitetta niiden iholla minuutin ajan. Huuhtele ja kuivaa kasvojen iho. Levitä sille halutessasi ihonhoitotuotteesi. Aktivoi laitteen anti-aging-toiminto ja käsittele minuutin ajan kasvojen juonteille alttiita ihoalueita n. 12 sekunnin jaksoissa. Käytä laitetta aamuin illoin saadaksesi parhaan hoitotuloksen.

Katso lisää vastaavia kuin Luna Go

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.