search

FOREO
LUNA Mini 2 -kasvoharja, Sunflower Yellow

128,50 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
LUNA™ Mini 2 on käytännöllinen, tehokas ja kompakti ihonpuhdistuslaite, joka on helppo ottaa mukaan myös matkalle. Laitteen tehostettu T-Sonic™-teknologia sekä puhdistaa ihon että auttaa tekemään siitä heleämmän ja kirkkaan näköisen. Nop… Lue täältä lisää

On mukana kampanjassa:

Foreo Luna 2 ja Luna Mini 2 -20% (alennus lasketaan kassalla)
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

FOREO LUNA Mini 2 -kasvoharja, Sunflower Yellow

LUNA™ Mini 2 on käytännöllinen, tehokas ja kompakti ihonpuhdistuslaite, joka on helppo ottaa mukaan myös matkalle. Laitteen tehostettu T-Sonic™-teknologia sekä puhdistaa ihon että auttaa tekemään siitä heleämmän ja kirkkaan näköisen. Nopeaan värähtelyyn perustuva T-Sonic™-teknologia takaa sinulle täydellisen ihonhoitoelämyksen. Vain 1 minuutti aamuin illoin ja ihosi näyttää kauniimmalta, heleämmältä ja puhtaammalta!

Laitteen käyttö on helppoa: Levitä kasvoillesi puhdistustuotettasi, kostuta LUNA™ ja käynnistä se. Puhdista kasvosi laitteen avulla, siihen menee vain minuutti! Huomaat eron jo kolmessa päivässä. Tervetuloa puhdas, säteilevä ja hyvinvoiva iho!

Uuden sukupolven ihonhoitolaite puhdistaa ihohuokoset meikistä ja poistaa iholta jopa 99,5-prosenttia epäpuhtauksista ja öljyistä. Tehokas mutta hellävarainen ihonpuhdistus saa ihonhoitotuotteet imeytymään kasvoille paremmin.

Laitteessa on kolme erilaista silikonista hoitopintaa, joiden erikokoisilla nystyillä hoidat ihoasi parhaalla mahdollisella tavalla. Etupuolen ohuilla nystyillä puhdistat normaalin ja herkän ihon hellävaraisesti tehokkuudesta tinkimättä. Etupuolen yläreunassa olevat paksummat nystyt helpottavat puhdistamaan alueet, jotka vaativat tarkkaa ja huolellista puhdistusta (esim. nenän alue). Laitteen kääntöpuolella olevan syväpuhdistavan puhdistuspinnan pehmeiden silikoninystyjen avulla puhdistat ihosi vielä entistäkin tehokkaammin ja ehkäiset epäpuhtauksien syntymistä rasvaisemmilla ihoalueilla.

Uudessa mallissa on aiempaa 50% kookkaampi harjasosa, jonka pidempien ja joustavien harjasten ansiosta vaikeasti käsiteltävät ihoalueet ovat nyt entistä helpommin käsiteltävissä. Laitteessa on myös entistä tehokkaampi värähtelyvoimakkuus, mikä tehostaa sen aikaansaamaa vaikutusta.

 • Kaikille ihotyypeille
 • Väri: Keltainen
 • 100% vedenkestävä
 • USB-lataus (sis. laturin)
 • 8000 T-Sonic-värähdystä minuutissa
 • Jopa 300 käyttökertaa yhdellä täydellä latauksella
 • 8 käsittelytehoa
 • Hellävaraiset silikoniharjakset ovat jopa 35 kertaa tavallisia ihonpuhdistusharjoja hygieenisemmät
 • Takuu kaksi vuotta

Käyttö

 • Poista iholtasi meikki ja levitä sille tavanomainen puhdistustuotteesi.

 • Käsittele jokaista kasvojesi ohjeenmukaista neljää ihoaluetta kasvolaitteen ihonpuhdistuspuolella 15 sekunnin ajan. Laite värähtää jokaisen 15 sekunnin jakson jälkeen merkiksi siitä, että käsiteltävää aluetta on aika vaihtaa.

 • Halutessasi voit vielä tämän jälkeen käsitellä silmänympäryksesi laskemalla laitteen värähtelytason alemmalle tasolle. Käy läpi silmänympärysten iho laitetta hellävaraisesti liikuttaen.

 • Huuhtele kasvot puhtaiksi.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

FOREO LUNA Mini 2 -kasvoharja, Sunflower Yellow

Keskimääräinen arvosana (4.5): 4,5/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
5/5Hintansa arvoinen!
2018-07-23 kirjoittanut: Renja T
Sopii hyvin jos on acnea ja muita epäpuhtauksia! Jokaisen käyttökerran jälkeen tunne kuin olisi käynyt kahden tunnin kasvohoidossa!
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Todella hyvä ostos
2017-11-27 kirjoittanut: Pinja (ikä: 15-24)
Kalliin hinnan vuoksi jahkailin melkein vuoden tämän laitteen ostoa, ja se on osoittautunut todella hyväksi ostokseksi! Puhdistaa tehokkaasti ja tuo ihonhoitoon kosmetologimaista ylellisyyttä, tykkään.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Loistava matkalla
2017-07-27 kirjoittanut: Maureen L (ikä: 15-24)
Matkustelen paljon työni takia ja päätin kokeilla Luna mini 2 puhdistuslaitetta ja se on mahtava! Voin näppärästi kuljettaa sitä mukana meikkipussissa ja ottaa mukaani mihin tahansa menen, todella käytännöllistä.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
 • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
 • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
 • Toimitusaika 3-5 arkipäivää