Foreo
Luna Play

(3 Arvostelut)
Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : Aquamarine
Tuotetiedot

Suosittu ihonhoitolaite kompaktissa koossa ja edulliseen kokeiluhintaan!

FOREO LUNA Play Aquamarine on kompakti, vanulapun kokoinen ihonpuhdistuslaite, joka yhdistää tehokkaan ja hellävaraisen ihonpuhdistuksen moderniin T-Sonic™-teknologiaan! Nopeaan värähtelyyn perustuva T-Sonic™-teknologia takaa sinulle täydellisen ihonhoitoelämyksen.

Edullisen laitteen akku kestää 100 käyttökertaa ja sen käyttö on helppoa: Levitä kasvoillesi puhdistustuotettasi, kostuta LUNA™ ja käynnistä se. Puhdista kasvosi laitteen avulla, siihen menee vain minuutti! Huomaat eron jo kolmessa päivässä. Tervetuloa puhdas, säteilevä ja hyvinvoiva iho!

T-Sonic™-teknologia: Silikoninen harjaspää välittää ihollesi jopa 8000 värähdystä minuutissa, jotka irrottavat iholta hellävaraisesti kuollutta ihosolukkoa sekä ehkäisevät tehokkaasti ihohuokosten tukkeutumista ja poistavat meikinripppeitä. (99.5% vähemmän tukkeutuneita ihohuokosia ja 98,5% vähemmän meikinrippeitä.)

Laitteen erityinen silikoninen runko on iholle hellävarainen ja soveltuu päivittäiseen käyttöön. Sen sileä pinta ei kerää itseensä bakteereita, mikä vuoksi laite on jopa 35 kertaa hygienisempi kuin tavalliset värähtelyteknologiaan perustuvat perinteiset kasvoharjat.

  • 100 käyttökertaa (laitetta ei ole mahdollista ladata)

  • Kompakti koko (halkaisija 5 cm)

  • Väri: Sininen

Tuotenumero: 40698
Käyttö

Levitä valitsemasi puhdistustuote kasvojen kostealle iholle. Puhdista kasvot liikuttamalla laitetta niiden iholla minuutin ajan. Huuhtele ja kuivaa kasvojen iho. Levitä sille halutessasi ihonhoitotuotteesi.

Katso lisää vastaavia kuin Luna Play

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut