search

FOREO
LUNA Play -kasvoharja, Midnight

29,70 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
Suosittu ihonhoitolaite kompaktissa koossa ja edulliseen kokeiluhintaan! Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

FOREO LUNA Play -kasvoharja, Midnight

Suosittu ihonhoitolaite kompaktissa koossa ja edulliseen kokeiluhintaan!

FOREO LUNA Play Midnight on kompakti, vanulapun kokoinen ihonpuhdistuslaite, joka yhdistää tehokkaan ja hellävaraisen ihonpuhdistuksen moderniin T-Sonic™-teknologiaan! Nopeaan värähtelyyn perustuva T-Sonic™-teknologia takaa sinulle täydellisen ihonhoitoelämyksen.

Edullisen laitteen akku kestää 100 minuuttia ja sen käyttö on helppoa: Levitä kasvoillesi puhdistustuotettasi, kostuta LUNA™ ja käynnistä se. Puhdista kasvosi laitteen avulla, siihen menee vain minuutti! Huomaat eron jo kolmessa päivässä. Tervetuloa puhdas, säteilevä ja hyvinvoiva iho!

T-Sonic™-teknologia: Silikoninen harjaspää välittää ihollesi jopa 8000 värähdystä minuutissa, jotka irrottavat iholta hellävaraisesti kuollutta ihosolukkoa sekä ehkäisevät tehokkaasti ihohuokosten tukkeutumista ja poistavat meikinripppeitä. (99.5% vähemmän tukkeutuneita ihohuokosia ja 98,5% vähemmän meikinrippeitä.)

Laitteen erityinen silikoninen runko on iholle hellävarainen ja soveltuu päivittäiseen käyttöön. Sen sileä pinta ei kerää itseensä bakteereita, mikä vuoksi laite on jopa 35 kertaa hygienisempi kuin tavalliset värähtelyteknologiaan perustuvat perinteiset kasvoharjat.

  • Akku kestää 100 minuuttia (laitetta ei ole mahdollista ladata)
  • Kompakti koko (halkaisija 5 cm)
  • Väri: Musta

Käyttö

Levitä valitsemasi puhdistustuote kasvojen kostealle iholle. Puhdista kasvot liikuttamalla laitetta niiden iholla minuutin ajan. Huuhtele ja kuivaa kasvojen iho. Levitä sille halutessasi ihonhoitotuotteesi.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

FOREO LUNA Play -kasvoharja, Midnight

Keskimääräinen arvosana (4.0): 4/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
5/5Jos epäröit, kokeile!
2017-10-23 kirjoittanut: Katja
Ostin tämän edullisen version kokeilumielessä ja oli kyllä hyvä päätös! Ihosta tuli huomattavasti sileämpi ja kirkkaampi kuin pelkällä putsarilla. Jos Foreo Lunan testaaminen kiinnostaa, mutta hinta on liian kova, on tämä Play malli hyvä mahdollisuus päästä kokeilemaan tuotetta pienemmällä rahallisella panostuksella. Suosittelen kokeilemaan!
Suositeltu kenelle: Kaikille.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Päivittäiseen ihonpuhdistukseen mahtava lisä
2017-08-06 kirjoittanut: Clarissa B (ikä: 25-34)
Ostin tuotteen kokeilumielessä ja olin melko skeptinen sen toimivuuden suhteen. Foreo on kuitenkin aivan mahtava laite, joka tekee ihosta todella puhtaan ja kirkkaan. Käytön jälkeen ihoni epäpuhtaudet ovat vähentyneet. Käytössä tämä 100min lupaava laite on myös kestänyt pitkään, todennäköisesti jo reippaasti yli tuon ajan. Mielestäni ainoa huono puoli laitteessa on sen pieni koko, mutta toisaalta kyseessä onkin vain ns. kokeiluversio. Olen todella tyytyväinen että ostin kyseisen laitteen ja kun tämä lakkaa toimimasta, ostan varmasti uuden Foreon.
Suositeltu kenelle: Kaikille.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää