search

FOREO
LUNA Play Plus -kasvoharja, Fuchsia

49,50 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
FOREO LUNA Play Plus Fuchia on uusi, paristokäyttöinen ihonpuhdistuslaite, jonka avulla tutustut suosittuun FOREO LUNA -ihonpuhdistuslaitteeseen edullisemmin. Laitetta voisikin kutsua suloisen, vanulapun kokoisen LUNA Play -laitteen isosiskoksi, sill… Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

FOREO LUNA Play Plus -kasvoharja, Fuchsia

FOREO LUNA Play Plus Fuchia on uusi, paristokäyttöinen ihonpuhdistuslaite, jonka avulla tutustut suosittuun FOREO LUNA -ihonpuhdistuslaitteeseen edullisemmin. Laitetta voisikin kutsua suloisen, vanulapun kokoisen LUNA Play -laitteen isosiskoksi, sillä se on kooltaan hieman noin 100 minuutin verran toimivaa LUNA Play -mallia isompi ja sen harjakset ovat myös pidemmät. Uudesta, vaihdettavalla AAA-paristolla toimivasta LUNA Play Plus -laitteesta riittää iloa entistä pidemmäksi aikaa ja laite sopii täydellisesti mukaan myös matkalle.

Laitteen erityinen silikoninen runko on iholle hellävarainen ja soveltuu päivittäiseen käyttöön. Sen sileä pinta ei kerää itseensä bakteereita, mikä vuoksi laite on jopa 35 kertaa hygienisempi kuin tavalliset värähtelyteknologiaan perustuvat perinteiset kasvoharjat.

Paristokäyttöisen laitteen käyttö on helppoa: Levitä kasvoillesi puhdistustuotettasi, kostuta laite ja käynnistä se. Puhdista kasvosi laitteen avulla, siihen menee vain minuutti! Huomaat eron jo kolmessa päivässä. Tervetuloa puhdas, säteilevä ja hyvinvoiva iho!

  • Väri: Fuksia
  • Paristokäyttöinen (1 x AAA-paristo, sis. pakkaukseen)
  • Jopa 400 minuuttia käyttöaikaa yhdellä paristolla
  • Standby-aika 180 päivää
  • 100% Vedenkestävä
  • Paino 60 g

Koko: 71 x 65 x 38 mm

T-Sonic™-teknologia

FOREO LUNA Play Plus -ihonpuhdistuslaite hyödyntää FOREO LUNA -laitteista tunnettua värähtelyteknologiaa yhdistämällä tehokkaan ja hellävaraisen ihonpuhdistuksen moderniin T-Sonic™-teknologiaan. Nopeaan värähtelyyn perustuva T-Sonic™-teknologia takaa täydellisen ihonhoitoelämyksen.

Silikoninen harjaspää välittää ihollesi jopa 8000 värähdystä minuutissa, jotka irrottavat iholta hellävaraisesti kuollutta ihosolukkoa sekä ehkäisevät tehokkaasti ihohuokosten tukkeutumista ja poistavat meikinripppeitä. (99.5% vähemmän tukkeutuneita ihohuokosia ja 98,5% vähemmän meikinrippeitä.)

FOREO Luna Play Plus -ihonpuhdistuslaitteessa on kaksi erilaista silikonista hoitopintaa, joiden erikokoisilla nystyillä hoidat ihoasi parhaalla mahdollisella tavalla. Ohuilla nystyillä puhdistat ihon hellävaraisesti tehokkuudesta tinkimättä ja yläreunassa olevat paksummat nystyt helpottavat puhdistamaan alueet, jotka vaativat tarkkaa ja huolellista puhdistusta (esim. nenän ja otsan alue).

Käyttö

Levitä valitsemasi puhdistustuote kasvojen kostealle iholle. Puhdista kasvot liikuttamalla laitetta niiden iholla minuutin ajan. Huuhtele ja kuivaa kasvojen iho. Levitä sille halutessasi ihonhoitotuotteesi.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

FOREO LUNA Play Plus -kasvoharja, Fuchsia

Keskimääräinen arvosana (5.0): 5/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
5/5Loistava tuote
2019-02-16 kirjoittanut: sari K
Sain ensimmäisen foreon elevenin joulukalenterista ja rakastuin heti. Kasvojen pesun jälkeen iho tuntuu todella puhtaalta ja sileältä. En voisi enään olla ilman. On myös niitä harvoja tuotteita joista sanon ystävilleni, että teidän on pakko kokeilla. Nyt ostin tämän isomman mallin ja se on just hyvä jos ei halua sijoittaa liikaa rahaa.
Suositeltu kenelle: Ihan kaikille
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Vastinetta rahoille
2018-12-26 kirjoittanut: Tiia A
Käytän päivittäin suihkussa kasvojen puhdistukseen. Iho tuntuu puhtaammalta, pehmeämmältä ja sileämmältä kuin aiemmin. Laitteen käyttö on superhelppoa, enkä voisi enää olla käyttämättä tätä.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Mahtava laite
2018-04-11 kirjoittanut: Hanna L
Vaikka laite on itsessään pieni, sopii se todella hyvin käteen ja sillä pääsee helposti myös nenänpieliin. Jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen iho tuntui sileämmältä. Syväpuhdistava, jo ensimmäisten päivien jälkeen huomasi kuinka kaikki epäpuhtaus nousi pois ihon alta. Hinta ei ole ollenkaan hassumpi. Jos isomman laitteen ostaminen epäilytää, tämä on täydellinen keino kokeilla kasvoharjaa. En vaihtaisi pois.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Mahtava laite
2018-04-02 kirjoittanut: PikkuMyy (ikä: 25-34)
Olen nyt kerennyt käyttää tätä jo noin 3 kuukautta ja ihon kunto on parantunut huomattavasti.Iho ei ole enää niin pintakuiva, koska ilmeisesti tämä kuorii hellävaraisesti joka pesukerralla, niin ihonhoitotuotteetkin imeytyvät paremmin. Myös näpyt ovat vähentyneet ja iho tuntuu pehmeältä ja sileältä. Helppo käyttää ja väri on ihanan pirteä.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Foreo luna play plus
2017-09-07 kirjoittanut: Karoliina Sirena (ikä: 25-34)
Tykkään tästä todella paljon! Ihoni tuntui jo ensimmäisen kerran jälkeen jotenkin sileämmältä, ja nyt reilun viikon jälkeen ihon väri on tasoittunut ja pienet näpyt vähentyneet huomattavasti. Tätä on kivaa käyttää iltaisin, kun puhdistustuotteet vaahtoavat ihanasti ja ihosta tulee ihanan puhdas. Parantaa varmaankin pintaverenkiertoakin, kun ihon punoitus on jotenkin vähentynyt ja iho tuntuu vahvemmalta.
Suositeltu kenelle: Kaikille
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Foreo luna play plus
2017-08-24 kirjoittanut: Henriikka P (ikä: 25-34, Vaaleatkurvit.blogspot.fi)
Aivan mahtava tuote! Olen jo pitkään halunnut testata foreoa, mutta hinta on epäillyttänyt. Tämä pieni tehopakkaus on vakuuttanut itsensä ja ehdottomasti aion ostaa foreo luna 2. Tämä on parasta, mitä ihminen voi kasvoilleen tehdä!
5/5
Suositeltu kenelle: Kaikille!
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää