search

FOREO
LUNA Play Plus -kasvoharja, Midnight

49,50 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
FOREO LUNA Play Plus Midnight on uusi, paristokäyttöinen ihonpuhdistuslaite, jonka avulla tutustut suosittuun FOREO LUNA -ihonpuhdistuslaitteeseen edullisemmin. Laitetta voisikin kutsua suloisen, vanulapun kokoisen LUNA Play -laitteen isosiskoksi, si… Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

FOREO LUNA Play Plus -kasvoharja, Midnight

FOREO LUNA Play Plus Midnight on uusi, paristokäyttöinen ihonpuhdistuslaite, jonka avulla tutustut suosittuun FOREO LUNA -ihonpuhdistuslaitteeseen edullisemmin. Laitetta voisikin kutsua suloisen, vanulapun kokoisen LUNA Play -laitteen isosiskoksi, sillä se on kooltaan hieman noin 100 minuutin verran toimivaa LUNA Play -mallia isompi ja sen harjakset ovat myös pidemmät. Uudesta, vaihdettavalla AAA-paristolla toimivasta LUNA Play Plus -laitteesta riittää iloa entistä pidemmäksi aikaa ja laite sopii täydellisesti mukaan myös matkalle.

Laitteen erityinen silikoninen runko on iholle hellävarainen ja soveltuu päivittäiseen käyttöön. Sen sileä pinta ei kerää itseensä bakteereita, mikä vuoksi laite on jopa 35 kertaa hygienisempi kuin tavalliset värähtelyteknologiaan perustuvat perinteiset kasvoharjat.

Paristokäyttöisen laitteen käyttö on helppoa: Levitä kasvoillesi puhdistustuotettasi, kostuta laite ja käynnistä se. Puhdista kasvosi laitteen avulla, siihen menee vain minuutti! Huomaat eron jo kolmessa päivässä. Tervetuloa puhdas, säteilevä ja hyvinvoiva iho!

  • Väri: Musta
  • Paristokäyttöinen (1 x AAA-paristo, sis. pakkaukseen)
  • Jopa 400 minuuttia käyttöaikaa yhdellä paristolla
  • Standby-aika 180 päivää
  • 100% Vedenkestävä
  • Paino 60 g

Koko: 71 x 65 x 38 mm

T-Sonic™-teknologia

FOREO LUNA Play Plus -ihonpuhdistuslaite hyödyntää FOREO LUNA -laitteista tunnettua värähtelyteknologiaa yhdistämällä tehokkaan ja hellävaraisen ihonpuhdistuksen moderniin T-Sonic™-teknologiaan. Nopeaan värähtelyyn perustuva T-Sonic™-teknologia takaa täydellisen ihonhoitoelämyksen.

Silikoninen harjaspää välittää ihollesi jopa 8000 värähdystä minuutissa, jotka irrottavat iholta hellävaraisesti kuollutta ihosolukkoa sekä ehkäisevät tehokkaasti ihohuokosten tukkeutumista ja poistavat meikinripppeitä. (99.5% vähemmän tukkeutuneita ihohuokosia ja 98,5% vähemmän meikinrippeitä.)

FOREO Luna Play Plus -ihonpuhdistuslaitteessa on kaksi erilaista silikonista hoitopintaa, joiden erikokoisilla nystyillä hoidat ihoasi parhaalla mahdollisella tavalla. Ohuilla nystyillä puhdistat ihon hellävaraisesti tehokkuudesta tinkimättä ja yläreunassa olevat paksummat nystyt helpottavat puhdistamaan alueet, jotka vaativat tarkkaa ja huolellista puhdistusta (esim. nenän ja otsan alue).

Käyttö

Levitä valitsemasi puhdistustuote kasvojen kostealle iholle. Puhdista kasvot liikuttamalla laitetta niiden iholla minuutin ajan. Huuhtele ja kuivaa kasvojen iho. Levitä sille halutessasi ihonhoitotuotteesi.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

FOREO LUNA Play Plus -kasvoharja, Midnight

Keskimääräinen arvosana (5.0): 5/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
5/5Hyvä ja tehokas kasvojenpuhdistusharja
2019-07-01 kirjoittanut: Christa L (ikä: 25-34)
Erittäin hyvä ja tehokas kasvojenpuhdistusharja! Tilasin miehelle ja hänkin jaksaa käyttää ja kertoo ihon tuntuneen puhtaammalle kuin pelkällä kasvojenpesuaineella.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Pieni ja tehokas
2018-12-04 kirjoittanut: Emmi P (ikä: 25-34)
Olen kokeillut paljon erilaisia puhdistustuotteita yksikseen ja kaksoispuhdistusta hyödyntäen. Ikinä ei ole iho tuntunut niin sileän puhtaalta kuin tämän Foreon käytön jälkeen.
Ihoni reagoi helposti esimerkiksi punoittaen voimakkaasti, mutta tämän kanssa ei ole ollut ongelmia. Laite on helppo käyttää ja itsestäni yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on laitteen pieni koko. Ei tarvitse tinkiä matkoillakaan ihonhoidosta!
Suositeltu kenelle: Kaikille tehostamaan puhdistusta
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5+
2018-01-17 kirjoittanut: Laura
Iho tuntuu puhdistuksen jälkeen aivan ihanan pehmeältä. Suosittelen kaikille!
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää