search

FOREO
LUNA Play -kasvoharja, Sunflower Yellow

29,70 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
Suosittu ihonhoitolaite kompaktissa koossa ja edulliseen kokeiluhintaan! Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

FOREO LUNA Play -kasvoharja, Sunflower Yellow

Suosittu ihonhoitolaite kompaktissa koossa ja edulliseen kokeiluhintaan!

FOREO LUNA Play Sunflower Yellow on kompakti, vanulapun kokoinen ihonpuhdistuslaite, joka yhdistää tehokkaan ja hellävaraisen ihonpuhdistuksen moderniin T-Sonic™-teknologiaan! Nopeaan värähtelyyn perustuva T-Sonic™-teknologia takaa sinulle täydellisen ihonhoitoelämyksen.

Edullisen laitteen akku kestää 100 minuuttia ja sen käyttö on helppoa: Levitä kasvoillesi puhdistustuotettasi, kostuta LUNA™ ja käynnistä se. Puhdista kasvosi laitteen avulla, siihen menee vain minuutti! Huomaat eron jo kolmessa päivässä. Tervetuloa puhdas, säteilevä ja hyvinvoiva iho!

T-Sonic™-teknologia: Silikoninen harjaspää välittää ihollesi jopa 8000 värähdystä minuutissa, jotka irrottavat iholta hellävaraisesti kuollutta ihosolukkoa sekä ehkäisevät tehokkaasti ihohuokosten tukkeutumista ja poistavat meikinripppeitä. (99.5% vähemmän tukkeutuneita ihohuokosia ja 98,5% vähemmän meikinrippeitä.)

Laitteen erityinen silikoninen runko on iholle hellävarainen ja soveltuu päivittäiseen käyttöön. Sen sileä pinta ei kerää itseensä bakteereita, mikä vuoksi laite on jopa 35 kertaa hygienisempi kuin tavalliset värähtelyteknologiaan perustuvat perinteiset kasvoharjat.

  • Akku kestää 100 minuuttia (laitetta ei ole mahdollista ladata)
  • Kompakti koko (halkaisija 5 cm)
  • Väri: Keltainen

Käyttö

Levitä valitsemasi puhdistustuote kasvojen kostealle iholle. Puhdista kasvot liikuttamalla laitetta niiden iholla minuutin ajan. Huuhtele ja kuivaa kasvojen iho. Levitä sille halutessasi ihonhoitotuotteesi.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

FOREO LUNA Play -kasvoharja, Sunflower Yellow

Keskimääräinen arvosana (4.0): 4/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
3/5Söpö laite
2017-08-21 kirjoittanut: Jansu (ikä: 15-24)
Onneksi foreo tarjoaa kokeiluversioita tuotteistaan. Käyttöä on nyt takana noin kuukausi. Kaksi kertaa päivässä on omalle iholleni ihan liikaa, mutta usein surruuttelen tällä iltapesussa. Tekee ihosta todella sileän tuntoisen, ja tuntuu myös puhdistavalta. Alkuun aiheutti pienimuotoisen räjähdyksen kasvoilleni, mutta luulen käyttöönottotahtini olleen liian nopea.

Käynnistysnappi toimii joskus kummallisesti mutta aina olen saanut laitteen käyntiin. Toivoisin tähäkin malliin ajastinta, koska käyttöryhmä on juuri niitä foreo-aloittelijoita ja ajastin auttaisi rytmittämään kasvojen pesun oikealla tavalla.
Suositeltu kenelle: Normaali, rasvoittuva ja sekaiho
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää