search

FOREO
UFO Mask Glow Addict

19,70 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
FOREO UFO Mask Glow Addict -kangasnaamio sisältää helmiuutetta, joka tuo samealle iholle säteilevää heleyttä. FOREO UFO- ja FOREO UFO Mini -naamiohoitolaitteiden kanssa yhteensopiva mikrokuitukangasnaamio energisoi ja kirkastaa kasvoja. Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

FOREO UFO Mask Glow Addict

FOREO UFO Mask Glow Addict -kangasnaamio sisältää helmiuutetta, joka tuo samealle iholle säteilevää heleyttä. FOREO UFO- ja FOREO UFO Mini -naamiohoitolaitteiden kanssa yhteensopiva mikrokuitukangasnaamio energisoi ja kirkastaa kasvoja.

Sädehtivä helmiuute

FOREO UFO Mask Glow Addict -kangasnaamio on täynnä aktiivisia ainesosia, jotka vapauttavat ihon luonnollisen heleyden ja kuulauden. Helmiuute ja niasiiniamidi ovat tunnettuja kirkastavasta vaikutuksestaan: ihosta tulee välittömästi tasaisemman sävyinen ja kauniin kuulas. Antioksidanttinen E-vitamiini suojaa ja vahvistaa ihon luonnollista kosteustasapainoa ja auttaa säilyttämään pehmeän, hyvin kosteutetun kasvojen ihon.

 • UFO-aktivoitava kangasnaamio
 • Kirkastava vaikutus
 • Sopii erityisesti samealle ja väsyneelle iholle
 • Sopii käytettäväksi FOREO UFO- ja FOREO UFO Mini -laitteiden kanssa
 • Prep - Lämpöterapia ja elvyttävä punainen LED-valo valmistelevat ihon kirkastavaa hoitoa varten
 • Brighten - Tiheä T-Sonic-pulssi aktivoituu ja tehostaa aktiiviaineiden imeytymistä ja ihon heleytymistä
 • Glow - Vihreä LED-valo viimeistelee hoidon tasoittamalla ja kiinteyttämällä ihoa

Koko: 6 kpl naamioita

Käyttö

 1. Lataa FOREO-sovellus ja yhdistä mobiililaitteesi UFO-laitteeseen. Skannaa naamion viivakoodi ja hoito synkronoituu automaattisesti UFO-laitteeseesi, joten voit käynnistää hoidon suoraan sovelluksesta.
 2. Irrota kiinnitysrengas ja aseta UFO-aktivoitava naamio laitteeseen. Napsauta rengas paikoilleen, jolloin naamio lukittuu kiinni laitteeseen.
 3. Liikuttele UFOa kevyesti kasvojen iholla pyörivin liikkein kunnes laite sammuu. Heitä käytetty naamio pois ja huuhtele laite juoksevalla vedellä.
 4. Taputtele sormin kaikki jäljelle jäänyt hoitoneste kasvojen iholle ja viimeistele hoitorutiini suosikki kosteusvoiteellasi.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
 • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
 • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
 • Toimitusaika 3-5 arkipäivää