search

FOREO
UFO Mask H2Overdose

19,70 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
FOREO UFO Mask H2Overdose -kangasnaamio on todellinen superhoito kuivalle ja janoiselle iholle. FOREO UFO- ja FOREO UFO Mini -naamiohoitolaitteiden kanssa yhteensopiva mikrokuitukangasnaamio täyttää ihon kosteusvarastot ja saa ihon näyttämään terveen… Lue täältä lisää

On mukana kampanjassa:

Ihonhoito- ja aurinkotuotteet -15% kun ostat 50 eurolla
Get a luxurious gift when buying a FOREO UFO or UFO mini
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

FOREO UFO Mask H2Overdose

FOREO UFO Mask H2Overdose -kangasnaamio on todellinen superhoito kuivalle ja janoiselle iholle. FOREO UFO- ja FOREO UFO Mini -naamiohoitolaitteiden kanssa yhteensopiva mikrokuitukangasnaamio täyttää ihon kosteusvarastot ja saa ihon näyttämään terveen täyteläiseltä.

Kuivan ihon paras kaveri - hyaluronihappo

FOREO UFO Mask H2Overdose -kangasnaamio sisältää korkean pitoisuuden ihoa syväkosteuttavia aktiivisia ainesosia. Hyaluronihappo on yksi tehokkaimmista ainesosista juuri kuivalle iholle, sillä se kykenee sitomaan jopa 1000 kertaa oman painonsa verran vettä. Kangasnaamion sisältämä keramidi auttaa pitämään kosteuden iholla ja säilyttämään ihon pehmeän ja täyteläisen tuntuman.

 • UFO-aktivoitava kangasnaamio
 • Kosteuttava vaikutus
 • Sopii erityisesti kuivalle ja kosteusköyhälle iholle
 • Sopii käytettäväksi FOREO UFO- ja FOREO UFO Mini -laitteiden kanssa
 • Prep - Lämpöterapia ja elvyttävä punainen LED-valo valmistelevat ihon kosteuttavaa hoitoa varten
 • Hydrate - Tiheä T-Sonic-pulssi aktivoituu ja tehostaa lämmön avulla aktiiviaineiden imeytymistä ja ihon syväkosteutusta
 • Soothe - Vihreä LED-valo viimeistelee hoidon tasoittamalla ja kiinteyttämällä ihoa samalla kun rauhoittava T-Sonic-värinä imeyttää tehoaineet iholle

Koko: 6 kpl naamioita

Käyttö

 1. Lataa FOREO-sovellus ja yhdistä mobiililaitteesi UFO-laitteeseen. Skannaa naamion viivakoodi ja hoito synkronoituu automaattisesti UFO-laitteeseesi, joten voit käynnistää hoidon suoraan sovelluksesta.
 2. Irrota kiinnitysrengas ja aseta UFO-aktivoitava naamio laitteeseen. Napsauta rengas paikoilleen, jolloin naamio lukittuu kiinni laitteeseen.
 3. Liikuttele UFOa kevyesti kasvojen iholla pyörivin liikkein kunnes laite sammuu. Heitä käytetty naamio pois ja huuhtele laite juoksevalla vedellä.
 4. Taputtele sormin kaikki jäljelle jäänyt hoitoneste kasvojen iholle ja viimeistele hoitorutiini suosikki kosteusvoiteellasi.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
 • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
 • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
 • Toimitusaika 3-5 arkipäivää