Foreo
UFO Mask

(4 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
9,90 € Suos. hinta 11,95 €
9,90 € Suos. hinta 11,95 €
Variantti : Call It a Night
Katso myös
Tuotetiedot

Call It a Night on elvyttävä kasvonaamio, joka ravitsee syvältä ja parantaa ihon pehmeyttä aikaansaaden pitkäkestoisen, nuorentuneen ilmeen. Oliiviöljyllä ja ginsengillä rikastettu, puhdas koostumus on suunniteltu täydentämään ja kaunistamaan kaikkia ihotyyppejä, mutta eritysesti kuivalle tai väsyneelle iholle.

Yhteensopiva UFO- ja UFO mini -laitteiden kanssa.

Käyttö
1. Lataa FOREO-sovellus ja yhdistä mobiililaitteesi UFO-laitteeseen.
2.Irrota kiinnitysrengas ja aseta UFO-aktivoitava naamio laitteeseen. Napsauta rengas paikoilleen, jolloin naamio lukittuu kiinni laitteeseen.
3.Skannaa naamion viivakoodi ja hoito synkronoituu automaattisesti UFO-laitteeseesi, joten voit käynnistää hoidon suoraan sovelluksesta.
4.Liikuttele UFOa kevyesti kasvojen iholla pyörivin liikkein kunnes laite sammuu. Heitä käytetty naamio pois ja huuhtele laite juoksevalla vedellä.

Tuotenumero: 54853
Ainesosat

Aqua (Water), Methylpropanediol, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Panthenol, Hydroxyacetophenone, Betaine, Carbomer, Arginine, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Butylene Glycol, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Hydroxyethylcellulose, Dipropylene Glycol, Parfum (Fragrance), Sorbitan Isostearate, Polysorbate 60, Crataegus Oxyacantha Fruit Extract, Gelidium Cartilagineum Extract, Panax Ginseng Root Extract

Katso lisää vastaavia kuin UFO Mask

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut