search

FOREO
UFO Mask Shimmer Freak

19,70 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
Unohda aamukahvi ja annostele kofeiini kasvoille. FOREO UFO Mask Shimmer Freak -kangasnaamio on juuri se mitä tarvitset, kun haluat häivyttää väsymyksen merkit kasvoilta vain 90 sekunnissa. FOREO UFO -naamiohoitolaitteen kanssa yhteensopiva mikrokuit… Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

FOREO UFO Mask Shimmer Freak

Unohda aamukahvi ja annostele kofeiini kasvoille. FOREO UFO Mask Shimmer Freak -kangasnaamio on juuri se mitä tarvitset, kun haluat häivyttää väsymyksen merkit kasvoilta vain 90 sekunnissa. FOREO UFO -naamiohoitolaitteen kanssa yhteensopiva mikrokuitukangasnaamio sisältää hienojakoisia, valoa heijastavia partikkeleita jotka kirkastavat kasvoja välittömästi. Yhdistettynä UFO-laitteen tehokkaaseen kylmäterapiaan kasvojen turvotus häivyttyy ja aktiiviset ainesosat heleyttävät ihoa.

Virkistävä kofeiini

FOREO UFO Mask Shimmer Freak -kangasnaamio sisältää runsaasti kofeiinia, joka energisoi ihoa ulkoa ja elvyttää etenkin silmänalusten herkkää ihoa. Kangasnaamion ruusuvesi kosteuttaa ihoa ja niasiiniamidi auttaa saavuttamaan tasaisemman ihonsävyn samalla, kun juonteet häivyttyvät ja ihosta tulee kauniin kuulas.

 • UFO-aktivoitava kangasnaamio
 • Heleyttävä vaikutus
 • Sopii erityisesti väsyneelle ja energiaa kaipaavalle iholle
 • Sopii käytettäväksi vain FOREO UFO -laitteen kanssa
 • Prep - Kylmäterapia ja elvyttävä punainen LED-valo herättävät ihon ja häivyttävät turvotusta
 • Illuminate - Hellävarainen T-Sonic-pulssi aktivoituu ja yhdistettynä punaiseen LED-valoon ja kylmäterapiaan edesauttaa kofeiinin imeytymistä iholle
 • Refresh - Sininen LED-valo käynnistyy ja häivyttää näkyvistä silmänalusten tummuutta ja väsymyksen merkkejä

Koko: 6 kpl naamioita

Käyttö

 1. Lataa FOREO-sovellus ja yhdistä mobiililaitteesi UFO-laitteeseen. Skannaa naamion viivakoodi ja hoito synkronoituu automaattisesti UFO-laitteeseesi, joten voit käynnistää hoidon suoraan sovelluksesta.
 2. Irrota kiinnitysrengas ja aseta UFO-aktivoitava naamio laitteeseen. Napsauta rengas paikoilleen, jolloin naamio lukittuu kiinni laitteeseen.
 3. Liikuttele UFOa kevyesti kasvojen iholla pyörivin liikkein kunnes laite sammuu. Heitä käytetty naamio pois ja huuhtele laite juoksevalla vedellä.
 4. Taputtele sormin kaikki jäljelle jäänyt hoitoneste kasvojen iholle ja viimeistele hoitorutiini suosikki kosteusvoiteellasi.

Huom. FOREO UFO Mask Shimmer Freak -kangasnaamio sopii käytettäväksi vain FOREO UFO -laitteen kanssa.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
 • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
 • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
 • Toimitusaika 3-5 arkipäivää