Foreo
UFO Mask

(1 Arvostelut)
Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : Youth Junkie
Katso myös
Tuotetiedot

FOREO UFO Mask Youth Junkie -kangasnaamio ravitsee ja kiinteyttää ikääntyvää ihoa. FOREO UFO- ja FOREO UFO Mini -naamiohoitolaitteiden kanssa yhteensopiva mikrokuitukangasnaamio auttaa ihoa uudistumaan ja sen sisältämä kollageeni palauttaa ihon elastisuuden.

Tehokas kollageeni

FOREO UFO Mask Youth Junkie -kangasnaamio sisältää runsaasti ihon hyvinvointia tukevia ja elvyttäviä ainesosia, jotka edesauttavat ihon pysymistä joustavana ja täyteläisenä. Kangasnaamion sisältämä kollageeni parantaa ihon tuntumaa ja auttaa häivyttämään juonteita samalla kun antioksidanttinen E-vitamiini suojaa ihoa ulkoisilta rasitteilta. Karitevoi, jojobaöljy ja oliiviöljy muodostavat ravitsevan ja ihoa pehmittävän yhdistelmän, joka liftaa ja täytelöittää ihoa.

  • UFO-aktivoitava kangasnaamio

  • Anti-age-vaikutus

  • Sopii erityisesti ikääntyvälle iholle

  • Sopii käytettäväksi FOREO UFO- ja FOREO UFO Mini -laitteiden kanssa

  • Prep - Lämpöterapia ja elvyttävä punainen LED-valo valmistelevat ihon anti-age-hoitoa varten

  • Renew - Tiheä T-Sonic-pulssi aktivoituu ja tehostaa lämmön avulla aktiiviaineiden imeytymistä ja ihon uudistumista samalla kun punainen LED-valo häivyttää juonteita

  • Nourish - Naamion ravitsevat ainesosat imeytyvät iholle T-Sonic-värinän ja lämpötoiminnon hiljalleen vaimetessa samalla kun punainen LED-valo kirkastaa ihoa

Koko: 6 kpl naamioita

Käyttö

  1. Lataa FOREO-sovellus ja yhdistä mobiililaitteesi UFO-laitteeseen. Skannaa naamion viivakoodi ja hoito synkronoituu automaattisesti UFO-laitteeseesi, joten voit käynnistää hoidon suoraan sovelluksesta.

  2. Irrota kiinnitysrengas ja aseta UFO-aktivoitava naamio laitteeseen. Napsauta rengas paikoilleen, jolloin naamio lukittuu kiinni laitteeseen.

  3. Liikuttele UFOa kevyesti kasvojen iholla pyörivin liikkein kunnes laite sammuu. Heitä käytetty naamio pois ja huuhtele laite juoksevalla vedellä.

  4. Taputtele sormin kaikki jäljelle jäänyt hoitoneste kasvojen iholle ja viimeistele hoitorutiini suosikki kosteusvoiteellasi.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Tuotenumero: 54850
Ainesosat

Glycerin,Butylene Glycol,Carbomer,Glyceryl Stearate,PEG-100 Stearate,Butyrospermum Parkii (Shea Butter),Caprylyl Glycol,Xanthan Gum,Tromethamine,Ethylhexylglycerin,Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil,Tocopheryl Acetate,Cetearyl Alcohol,Water,Sorbitan Stearate,Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer,Panthenol,Polysorbate 60,Cetyl Ethylhexanoate,Glycereth-26,Allantoin,Fragrance,Tremella Fuciformis Sporocarp Extract,Olea Europaea (Olive) Fruit Oil,Carnosine,Palmitoyl Tripeptide-5,Dipotassium Glycyrrhizate,Caprylic/Capric Glycerides,Decyl Cocoate,Adenosine,Hydrolyzed Collagen,HYDROXYACETOPHENONE

Katso lisää vastaavia kuin UFO Mask

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut