search

FOREO

FOREO on aivan uudenlainen tapa hoitaa ihoa!

FOREO LUNA on ensimmäinen kasvojenpuhdistusharja, joka käyttää T-Sonic™-pulssia ihon käsittelyyn. Innovatiivisen teknologian ansiosta harja on yhtäaikaa sekä hellävarainen että tehokas, minkä ansiosta ihosta tulee pehmeä, sileä ja puhdas. Innovatiivinen ihonpuhdistuslaite auttaa myös ennaltaehkäisemään ihon ikääntymistä. Pehmeästä silikonista muotoiltu puhdistusharja syväpuhdistaa, poistaa kuolleet ihosolut ja saa kasvot hehkumaan. Materiaalinsa ansiosta laite on jopa 35 kertaa tavallista kasvoharjaa hygieenisempi.

FOREO ESPADA on epäpuhtaan ihon unelma. Sinistä LED-valoa hyödyntävä ESPADA-laite hävittää iholta epäpuhtauksia ja tukkeutuneita ihohuokosia aiheuttavia bakteereja - tehokkaasti ja hellävaraisesti. Sinistä LED-valoa on aiemmin käytetty kosmetologien ja ihotautilääkärien vastaanotolla hoitamaan epäpuhtauksia ja aknea. Nyt LED-valon avulla hoito on mahdollista myös kotiolosuhteissa uuden ESPADA-laitteen avulla.

FOREO ISSA Hybrid on innovatiivisesti suunniteltu sähköhammasharja, joka paitsi näyttää hyvältä myös hoitaa suuhygieniaa edistyksellisellä tavalla. Silikoninen sähköhammasharja hyödyntää värähtelyteknologiaa ja uusi hybridiharja tekee hampaidenpuhdistuksesta entistä tehokkaampaa samalla kun ikenet saavat hellää hierontaa. ISSA-hammasharjan silikonimateriaali on huomattavasti perinteistä sähköhammasharjaa hygieenisempi.

FOREO UFO on edistyksellinen ihonhoitolaite, jonka avulla teet ammattitasoisen kasvohoidon nopeasti kotona vain 90 sekunnissa kämmeneen mahtuvaa laitetta hyödyntäen. Perinteiset, aikaa vievät kasvonaamiot ja jopa hoitolassa tehtävät kasvohoidot haastava laite toimii yhdessä kännykkään ladattavan sovelluksen kanssa ja sen avulla on mahdollista toteuttaa kolme erilaista valohoitokäsittelyä, jotka pohjautuvat erilaisiin LED-valoihin.

FOREO LUNA fofo on kasvoharja, joka hyödyntää sen kääntöpuolella olevia edistyksellisiä sensoreita, jotka analysoivat ihon hyvinvointia ja säätävät ihonhoitorutiinin ihon tarpeiden mukaiseksi automaattisesti. Mullistavan laitteen tekemä 360-ihoalanlyysi lähetetään puhelimesi FOREO-kännykkäsovellukseen, joka on yhdistetty FOREO LUNA fofo -laitteeseesi. Kasvoharja säätää T-Sonic-värähtelynsä ja ihonhoitorutiinin juuri ihosi tarpeita vastaaviksi ja opastaa ihosi hoidossa.

FOREO ISSA 2 on uudistettu versio Issa Hybrid -hammasharjasta ja se on jopa kaksi kertaa tehokkaapi. Innovatiivinen sähköhammasharja näyttää hyvältä ja hoitaa suuhygieniaa edistyksellisellä tavalla. Silikoninen sähköhammasharja hyödyntää entistäkin tehokkaampaa värähtelyteknologiaa ja tekee hampaiden puhdistuksesta vieläkin tehokkaampaa samalla kun ikenet saavat hellää hierontaa. ISSA-hammasharjan silikonimateriaali on huomattavasti perinteistä sähköhammasharjaa hygieenisempi ja pitkäkestoisempi.

Tukholmassa perustettu, kansainvälinen FOREO keskittyy tuotteissaan uusimpiin keksintöihin ja innovaatioihin. FOREO-instituutin lukuisat erikoisasiantuntijat kehittelevät jatkuvasti uusia tapoja hoitaa ihoa parhaalla mahdollisella tavalla. Tämä kehitystyö määrittää kauneudenhoidon alaa monta vuotta eteenpäin ja takaa korkealaatuiset, toimivat tuotteet.

LUNA 2 | LUNA go | LUNA Mini 2 | LUNA Play Plus | LUNA Play | LUNA fofo | ISSA | Espada | UFO

Lue lisää eleven Beauty Magazine -verkkolehdestä:

Löydä tarpeisiisi sopiva FOREO LUNA -kasvoharja

Valitse oma FOREO-kasvoharjasi oikein - LUNA 2 vai LUNA Mini 2?

84 tuotetta
12
  • Suurin suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Tilaukset lähetetään arkisin vuorokaudessa
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää
  • Osta nyt, maksa tammikuussa