search

Fudge
Paintbox Whiter Shade Of Pale

27,70 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
Fudge Paintbox Whiter Shade Of Pale -sävyte auttaa neutralisoimaan vaalennettujen hiusten kellertäviä vivahteita. Samalla sen hoitava koostumus rauhoittaa hiuspohjaa ja tuo hiuksille upeaa kiiltoa. Hiussävyä taittava sävyte kiinnittyy hiuskuituihin j… Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

Fudge Paintbox Whiter Shade Of Pale

Fudge Paintbox Whiter Shade Of Pale -sävyte auttaa neutralisoimaan vaalennettujen hiusten kellertäviä vivahteita. Samalla sen hoitava koostumus rauhoittaa hiuspohjaa ja tuo hiuksille upeaa kiiltoa. Hiussävyä taittava sävyte kiinnittyy hiuskuituihin ja tuo pitkäkestoisen lopputuloksen.

Sävyte sopii käytettäväksi myös muihin Fudge Paintbox -sävytteisiin sekoitettuna kevyiden pastellivivahteiden luomiseksi.

Koko: 150 ml

Käyttö

Pese hiukset tavalliseen tapaan ja kuivaa ne pyyhekuiviksi. Levitä sävytettä hiuksiin välttäen hiuspohjaa, niskaa ja hiusrajaa. Ota tuotetta kulhoon ja levitä se hiuksiin siveltimellä saadaksesi parhaan lopputuloksen. Anna sävytteen vaikuttaa hiuksissa 15-30 minuuttia ja huuhtele hiukset puhtaiksi lämpimällä vedellä, kunnes huuhteluvesi on kirkasta. Pese hiukset shampoolla ja hoida ne hoitoaineella.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää