search

G9SKIN
White In Milk Capsule Serum

22,30 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
G9SKIN White In Milk Capsule Serum -kasvoseerumin ihoa kirkastava ja kosteuttava kapselikoostumus auttaa tekemään ihosta heleämmän näköisen. Ravitseva seerumi tuo iholle sitä täytelöittävää kosteutusta ja se sopii käytettäväksi sekä yöllistä ihonhoit… Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

G9SKIN White In Milk Capsule Serum

G9SKIN White In Milk Capsule Serum -kasvoseerumin ihoa kirkastava ja kosteuttava kapselikoostumus auttaa tekemään ihosta heleämmän näköisen. Ravitseva seerumi tuo iholle sitä täytelöittävää kosteutusta ja se sopii käytettäväksi sekä yöllistä ihonhoitoa täydentävänä tuotteena että meikin alla ihoa kaunistamassa.

Seerumin kirkas pohja sisältää yhdeksää kosteuttavaa aktiiviainetta, jotka auttavat ylläpitämään ihon kosteustasapainoa. Keramideja ja maitoproteiinin uutetta sisältävät kapselit heleyttävät ja kirkastavat ihoa yhdessä niasiiniamidin kanssa. Hoitava seerumi sisältää lisäksi mm. hyaluronihappoa, vitamiineja, fermentoitua hiivaa, kasviperäisiä uutteita, skvaleenia, fermentoitujen papujen uutetta ja manteliöljyä. Pakkauksen pumppumekanismin ansiosta kapselit rikkoutuvat pullosta ulos pumppautuessa ja vapauttavat aktiiviaineet iholle.

  • Kirkastava ja juonteita hoitava kasvoseerumi
  • Kosteuttava koostumus

Koko: 50 ml

Käyttö

Käytä seerumia kahdella tavalla: * Kosteusvoiteen alla ihoa kirkastavana ja juonteita hoitavana sekä ehkäisevänä hoitotuotteena. * Sekoita seerumia meikkivoiteeseen tai BB-voiteeseen tehdäksesi siitä kuulaamman ja heleämmän lopputuloksen aikaansaavan.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää