search

G9SKIN
White In Milk Whipping Foam

13,40 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
G9SKIN White In Milk Whipping Foam -puhdistusvaahto puhdistaa ihon tehokkaasti samalla kun se kuorii sitä hellästi AHA-happojen avulla. Puhdistusvaahdon sisältämät, luonnonmukaisista ainesosista peräisin olevat AHA-hapot irrottavat kuollutta ihosolu… Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

G9SKIN White In Milk Whipping Foam

G9SKIN White In Milk Whipping Foam -puhdistusvaahto puhdistaa ihon tehokkaasti samalla kun se kuorii sitä hellästi AHA-happojen avulla. Puhdistusvaahdon sisältämät, luonnonmukaisista ainesosista peräisin olevat AHA-hapot irrottavat kuollutta ihosolukkoa, kosteuttavat ihoa sekä tuovat iholle anti-age-vaikutteista hoitoa. Puhdistusvaahto sisältää lisäksi luonnosta peräisin olevaa BHA-happoa, joka auttaa vähentämään ihon rasvoittumista sekä ehkäisemään epäpuhtauksia ja niihin liittyviä tulehduksia. Puhdistusvaahdon luonnolliset, kuorivat ainesosat irrottavat iholta epäpuhtauksia ja syväkosteuttavat ihoa hellästi stimuloimatta sitä liikaa.

Puhdistusvaahto sisältää lisäksi glutationia ja niasiiniamidia, jotka auttavat häivyttämään kasvoilta pigmenttiläiskiä ja tasoittamaan ihon sävyä. Puhdistusvaahto hyödyntää lisäksi G9SKIN-tuotteille ominaista yhdeksän luonnonmukaisen uutteen yhdistelmää, joka hoitaa ihoa.

Puhdistusvaahdon pehmeä koostumus muuttuu veden kanssa kuohkeaksi vaahdoksi, joka sopii käytettäväksi sekä aamuisin että iltaisin. Ihoa kirkastava ja heleyttävä puhdistusvaahto jättää iholle miellyttävän tunteen ilman ikävää kiristelyä.

  • Ihoa heleyttävä puhdistusvaahto
  • Kosteuttava koostumus
  • Ei jätä iholle kiristelevää tunnetta
  • Sisältää ihoa kuorivia AHA- ja BHA-happoja

Koko: 120 ml

Käyttö

Ota pieni määrä puhdistusvaahtoa kädelle ja vaahdota se veden kanssa. Hiero vaahto kasvoille hellästi ja huuhtele kasvot puhtaiksi haalealla vedellä.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää
  • Osta nyt, maksa huhtikuussa