search

Garnier
Bio Fresh Lemongrass Balancing Gel Wash

6,90 €8,90 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
Garnier Bio Fresh Lemongrass Balancing Gel Wash -puhdistusgeeli tasapainottaa ihoa ja puhdistaa kasvot liasta ja epäpuhtauksista tehokkaasti. Puhdistusgeeli sisältää luomutuotettua sitruunaruohon eteeristä öljyä, jolla on ihoa virkistävä ja puhdistav… Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

Garnier Bio Fresh Lemongrass Balancing Gel Wash

Garnier Bio Fresh Lemongrass Balancing Gel Wash -puhdistusgeeli tasapainottaa ihoa ja puhdistaa kasvot liasta ja epäpuhtauksista tehokkaasti. Puhdistusgeeli sisältää luomutuotettua sitruunaruohon eteeristä öljyä, jolla on ihoa virkistävä ja puhdistava vaikutus. ECOCERT-sertifioitu puhdistusgeeli saa kosteuttavuutta kasvipohjaisesta glyseriinistä ja luomu-ruiskukkavedestä. Erityisesti sekaiholle ja rasvoittuvalle ihotyypille sopiva puhdistusgeeli jättää ihon miellyttävän pehmeän tuntuiseksi.

Garnier Bio -tuotelinja hyödyntää luonnollisia, vegaanisia ainesosia ja eteeristen öljyjen ihoa hoitavia vaikutuksia. ECOCERT-sertifoidut Garnier Bio -tuotteet on valmistettu osittain luomutuotantona ja niiden avainainesosat on viljelty kestävän kehityksen mukaisesti. Pakkausmateriaaleiltaan Garnier Bio -tuotelinja on osin tai kokonaan kierrätettyä ja aina edelleen kierrätyskelpoista. Garnier Bio -ihonhoitotuotteiden tuoksut ovat luonnollista alkuperää ja niissä on hyödynnetty eteerisiä öljyjä ja yrttejä.

  • Tasapainottava puhdistusgeeli
  • Sopii erityisesti sekaiholle ja rasvoittuvalle iholle
  • ECOCERT-sertifioitu
  • Vegaaninen koostumus

Koko: 150 ml

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää