search

Garnier
Bio Thyme Skin Perfecting Toner

6,90 €8,90 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
ECOCERT-sertifioitu Garnier Bio Thyme Skin Perfecting Toner -kasvovesi tasapainottaa rasvoittuvaa ihoa ja ennaltaehkäisee ihon kiiltelyä. Kasvovesi hyödyntää puhdistavaa timjamin eteeristä öljyä ja salisyylihappoa, joka kuorii ihohuokosia hellävarais… Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

Garnier Bio Thyme Skin Perfecting Toner

ECOCERT-sertifioitu Garnier Bio Thyme Skin Perfecting Toner -kasvovesi tasapainottaa rasvoittuvaa ihoa ja ennaltaehkäisee ihon kiiltelyä. Kasvovesi hyödyntää puhdistavaa timjamin eteeristä öljyä ja salisyylihappoa, joka kuorii ihohuokosia hellävaraisesti. Kasvovesi häivyttää näkyvistä laajentuneita huokosia ja hillitsee ihon rasvoittumista ohraveden voimin.

Garnier Bio -tuotelinja hyödyntää luonnollisia, vegaanisia ainesosia ja eteeristen öljyjen ihoa hoitavia vaikutuksia. ECOCERT-sertifoidut Garnier Bio -tuotteet on valmistettu osittain luomutuotantona ja niiden avainainesosat on viljelty kestävän kehityksen mukaisesti. Pakkausmateriaaleiltaan Garnier Bio -tuotelinja on osin tai kokonaan kierrätettyä ja aina edelleen kierrätyskelpoista. Garnier Bio -ihonhoitotuotteiden tuoksut ovat luonnollista alkuperää ja niissä on hyödynnetty eteerisiä öljyjä ja yrttejä.

  • Tasapainottava kasvovesi
  • Sopii erityisesti sekaiholle ja rasvoittuvalle iholle
  • ECOCERT-sertifioitu
  • Vegaaninen koostumus

Koko: 150 ml

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää