ghd
Wetline

(1 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
15,90 € Suos. hinta 19,50 €
15,90 € Suos. hinta 19,50 €
Variantti : Shiny Ever After Final Shine Spray 100 ml
Katso myös
Tuotetiedot

Todella ammattilaistasoinen ja moitteeton viimeistely kampauksellesi: ghd shiny ever after -viimeistelysuihke.

Viimeistele laineet, kiharat tai suorat hiukset ghd shiny ever after -suihkeella ammattilaistasoisesti. Kevyt hiusmuotoilusuihke lisää tervettä kiiltoa, 9/10 samaa mieltä*, ja auttaa tasoittamaan suortuvia ja hiusten sähköisyyttä kaikissa hiustyypeissä.

Lisää välitöntä kiiltoa. Tämä ammattilaistasoinen hiustuote toimii yhteistyössä ghd-muotoilutyökalujen kanssa ja viimeistelee luomasi tyylin. Hienojakoinen ghd shiny ever after -suihke on huomaamattomalta tuntuva tuote, 9/10 samaa mieltä* ja antaa luonnollista ja rasvaamatonta kiiltoa.

Tuotenumero: 14073
Käyttö

Suihkuta valmiiseen kampaukseen n. 30 cm etäisyydeltä. Jos haluat kevyemmän lopputuloksen, voit suihkuttaa tuotetta kämmeniin tai hiusharjaan ja levittää suihkeen niiden avulla hiuksiin.

Ainesosat

Alcohol Denat.ButaneCyclopentasiloxaneCyclohexasiloxanePropaneIsobutaneDimethiconePanthenolAquaParfumAlpha-Isomethyl IononeBenzyl SalicylateHexyl CinnamalLimonene

 

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkitynyt sen sisältämille ainesosille.

Katso lisää vastaavia kuin Wetline

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut