ghd
Wetline - Lämpösuojat

(16 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
19,90 € * Suos. hinta 23,95 €
19,90 € * Suos. hinta 23,95 €
Variantti : Bodyguard Heat Protect Spray 120 ml
Osta yhdessä yllä olevan tuotteen kanssa ja hyödynnä alennus
Tuotetiedot

Ghd bodyguard - lämpösuojasuihke
Kevyt ja näkymätön suoja kuumuutta vastaan. Maksimoi tyylisi lämmön avulla. Ghd:n uusi lämpösuojaus #1 bestseller: bodyguard-lämpösuojasuihke.

Ghd bodyguard on ghd:n hiusmuotoilijoiden ja lämpöasiantuntijoiden suunnittelema lämpösuojasuihke, jonka avulla luot ammattilaistason kampauksia lämpötyökaluilla murehtimatta hiusten vaurioitumista. Polymeerien ja hoitavien ainesosien ansiosta ghd:n lämpösuoja auttaa ehkäisemään hiusten pintakerroksen vahingoittumista silottamalla niiden pintaa. Suihke peittää jokaisen hiuksen, suojaa niitä päivittäiseltä muotoilulta ja saa hiukset näyttämään ja tuntumaan terveemmiltä. 9/10 on samaa mieltä*.
Kevyt ja näkymätön koostumus sopii kaikille hiustyypeille. ghd bodyguard maksimoi hiusten lämpömuotoilun, kiharruksen, laineet tai suoristuksen. Saat ammattilaistason tulokset käyttämällä ghd platinum+ suoristusrautaa ghd bodyguard-suihkeen kanssa.
*Kuluttajatestaus, 101 naista, huhtikuu 2020.
 

  • Sisältää ghd:n lämpösuojajärjestelmän.
  • Kevyt ja näkymättömältä tuntuva koostumus
  • Tarjoaa suojaa jokapäiväiseltä hiusten muotoilulta, luo lämmöltä suojaavan kerroksen hiusten pintaan.
  • Sopii kaikille hiustyypeille
  • Luo haluamasi tyyli ghd platinum+ suoristusraudalla.

Tuotenumero: 14060
Käyttö

 

Ainesosat

Aqua (Water)GluconolactonePEG-40 hydrogenated castor oilParfum (Fragrance)Sodium benzoateSodium laneth-40 maleate/styrene sulfonate copolymerBis-isobutyl PEG/PPG-20/35/amodimethicone copolymerCetyl ethylhexanoatePanthenolSodium hydroxidePolysorbate 80Thermus thermophillus fermentButylene glycolTetrasodium EDTAHydrolyzed wheat protein PG-propyl silanetriolPhenoxyethanolCalcium gluconatePotassium sorbateGlycerinBenzyl salicylateCitralCitronellolCoumarinHexyl cinnamalLimonene LinaloolAlpha-isomethyl ionone

Annostus ja käyttö

Suihkuta tyvestä latvaan ja kampaa hiukset läpi ennen käyttöä.

Katso lisää vastaavia kuin Wetline - Lämpösuojat

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut