search

Giorgio Armani
Eau De Nuit Pour Homme EdT

Kerro ystävälle
Giorgio Armani Eau De Nuit Pour Homme EdT on yöllisen syvä tulkinta alkuperäisestä Giorgio Armani Eau Pour Homme EdT -tuoksusta. Elegantti, intensiivinen ja addiktoiva tuoksu yhdistää saumattomasti maskuliinisia mausteita, sitruksisia vivahteita sekä… Lue täältä lisää

Giorgio Armani Eau De Nuit Pour Homme EdT

Giorgio Armani Eau De Nuit Pour Homme EdT on yöllisen syvä tulkinta alkuperäisestä Giorgio Armani Eau Pour Homme EdT -tuoksusta. Elegantti, intensiivinen ja addiktoiva tuoksu yhdistää saumattomasti maskuliinisia mausteita, sitruksisia vivahteita sekä puisia sävyjä.

Bergamotti ja rosépippuri tuovat tuoksulle sen kuulaan avauksen, joka sekoittuu kademumman ja muskottipähkinän mausteisiin nuotteihin. Iiris ja heliotrooppi antavat tuoksulle särmää, jota setripuu, ambra ja kokonaisuutta dominoivat tonkapavut syventävät.

Lanseerattu 2013.

Tuoksu

Alkutuoksu

Bergamotti ja rosépippuri.

Sydäntuoksu

Kardemumma, muskottipähkinä, iiris ja heliotrooppi.

Pohjatuoksu

Ambra, tonkapapu ja setripuu.

Kaiverruta tuotteeseen henkilökohtainen teksti!

Tähän tuotteeseen on mahdollista kaiverruttaa henkilökohtainen teksti. Valitse esimerkiksi persoonallinen viesti, oma nimesi tai jotain hauskaa. Kaiverrettu tuote on myös loistava lahjaidea ja tuntuu lahjansaajasta taatusti henkilökohtaiselta! Lue lisää kaiverruksesta ja kaiverrettaviksi sopivista tuotteista täältä.

Huomioithan, että emme ota vastaan kaiverrettujen tuotteiden palautuksia. Varmista siis, että haluamasi teksti on oikea ja että olet valinnut oikean tuotteen. Kaiverrus voi sisältää korkeintaan 25 merkkiä. Emme kaiverra tuotteisiin kirosanoja tai asiattomuuksia. Tuotteen kaiverrutus voi pidentää sen toimitusaikaa 1-3 arkipäivällä.

JAA SUOSIKKISI
Lataa kuvasi ja inspiroi muita #elevenbeauty
SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää myös näistä tuotteista
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suurin suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50EUR tilauksille
  • Tilaukset lähetetään arkisin vuorokaudessa
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää
  • Osta nyt, maksa helmikuussa