search

Glo Skin Beauty
Precision Lip Pencil

15,80 €
Valitse tuote
  • Cedar

15,80 €
  • Petal

15,80 €
Kerro ystävälle
glominerals gloPrecision Lip Pencil -huultenrajauskynien antioksidanttinen koostumus tuo huulille pitkäkestoisen, kosteutta kestävän sävyn, joka auttaa ehkäisemään huulipunan karkailua. Mineraaleja hyödyntävä rajauskynä liukuu huululille silkkisenä j… Lue täältä lisää

glominerals gloPrecision Lip Pencil

glominerals gloPrecision Lip Pencil -huultenrajauskynien antioksidanttinen koostumus tuo huulille pitkäkestoisen, kosteutta kestävän sävyn, joka auttaa ehkäisemään huulipunan karkailua. Mineraaleja hyödyntävä rajauskynä liukuu huululille silkkisenä ja sen päässä olevalla siveltimellä on kätevää levittää huulipuna tarkasti. Kynä sisältää A-, C- ja E-vitamiineja ja vihreän teen uutetta, jotka auttavat ylläpitämään ihon hyvinvointia.

Koko: 1.1 g

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää