Glo Skin Beauty
Redness Relief Powder

(1 Arvostelut)
Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : 4 g
Katso myös
Tuotetiedot

glominerals gloRedness Relief Powder on helposti punoittavalle iholle kehitetty irtopuuteri, jonka sävytetty koostumus auttaa välittömästi häivyttämään punoitusta. Neutralisoiva puuteri sopii erinomaisesti myös herkälle iholle sekä aknesta ja rosaceasta kärsiville.

Rauhoittava puuteri sisältää kuusamaa, sinkkioksidia ja kofeiinia. Puuteria voidaan käyttää yksinään tai meikkivoiteen päällä.

Koko: 11 g

Tuotenumero: 48226
Ainesosat

Mica,Caprylic/Capric Triglyceride,Panax Ginseng Root Extract,Retinyl Palmitate,Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil,Bisabolol,Tocopheryl Acetate,Ascorbyl Palmitate,Lauroyl Lysine,Caffeine,Zinc Oxide (CI 77947),Iron Oxides (CI 77491,Allantoin,Olea Europaea (Olive) Fruit Oil,CI 77492,Capryloyl Glycine,Stearalkonium Hectorite,Aspalathus Linearis Leaf Extract,Magnesium Stearate,Camellia Oleifera Leaf Extract,Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder,Lonicera Japonica (Honey Suckle) Flower Extract,MAY CONTAIN (+/-): Titanium Dioxide (CI 77891),CI77499)

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Katso lisää vastaavia kuin Redness Relief Powder

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut